Jump to content

1976 Brenco "Manhattan Top Hat" fruitmachine te koop


Recommended Posts

Goedemorgen allemaal,

Ik heb mijn Brenco "Manhattan Top Hat" fruitmachine te koop staan. Het is een zeldzaam oudje; rond 1976 door Brenco speciaal gemaakt voor de Nederlandse markt. Super leuk om op te spelen omdat werkelijk alles origineel is en dus een "oud" geluid maakt. De machine werkt volledig. De advertentie staat hier: https://link.marktplaats.nl/m1403380820 

Overigens gaat de volledige opbrengst van de verkoop naar een goed doel!

Groeten,

Ralph

Link to comment
Share on other sites

Welkom @RalphM op Onetime. Super gave kast, eind jaren '80 heb ik zelf 2 gokkasten gekocht en op mijn kamer gezet (woonde net uithuis), een was er kapot en ook met die oude electronica. Ik droomde ooit ervan dat die zou werken maar geen verstand en geen geld en ding later maar naar de stort gebracht (was nog geen internet of Via Via )

 

Hoe kom je zelf aan deze beauty?  Heb je ook wat met gokken ca casino's?

Succes met de verkoop, hopelijk mag die lekker wat opbrengen!

Link to comment
Share on other sites

Goedemorgen @TheGreatOne,

Leuk om je bericht te lezen! Zelf heb ik weinig met gokken, maar ik moet zeggen dat ik de techniek van deze oude kasten super gaaf vind om te bekijken. Maar ik het geluid wat de kast maakt is uniek en kan ik dus begrijpen dat mensen deze kasten verzamelen :)

Mijn broertje met een lichte verstandelijke handicap gaat binnenkort voor het eerst zelfstandig wonen. Het wooninitiatief (opgericht door ouders van de jongen) had een vrijmarkt georganiseerd om wat extra geld binnen te krijgen voor inrichting en de fruitmachine is na een oproep van mij gedoneerd door één van mijn buren om te verkopen voor het goede doel. Bleek dat deze machine dus al heel wat jaren ongebruikt op zolder heeft gestaan. Ik heb m schoongemaakt en een aantal onderdelen gesmeerd. Verder was er niks nodig en ik ben er van overtuigd dat je er nog jaren met veel plezier op kunt spelen!

Ik hoop dus via dit forum iemand blij te kunnen maken. Ik houd jullie op de hoogte van de vorderingen :)

Groeten,

Ralph

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.