Jump to content

Oplichters tijdens de vakantie


JackPot

Recommended Posts

Voor een ieder staat op dit moment de vakantie weer voor de deur. Verre reizen, een vakantie dichtbij, waar dan ook zijn er vaak oplichters actief. Ik vind de reportages van Kees van der Spek op SBS6 met Oplichters in het Buitenland vaak ook fascinerend om te zien. Ik kan me bijna niet voorstellen dat ik ergens in zou trappen maar blijkbaar zijn er toch nog voldoende vakantiegangers de pineut.

Iemand ooit opgelicht tijdens de vakantie? Of meegedaan met balletje balletje?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ik ben echt verslaafd aan die serie Oplichters in het Buitenland. Vrij simpel opgezet, maar wat zijn die verborgen camerabeelden altijd toch weer spannend. Ik vond Scam City ook altijd leuk om naar te kijken op de televisie, maar dat leuke verging toen ik hoorde dat er verschillende dingen in scene waren gezet. Dat lijkt met Oplichters in het Buitenland met Kees niet het geval.

Link to comment
Share on other sites

Mijn broer heeft een keer een vechtpartij gehad op de Ramblas, één of andere idioot zat aan zijn horloge om hem te "bewonderen" terwijl zijn vriend zijn portemonnee probeert te rollen. Toen mijn broer er een op zijn bakkes sloeg kwamen er nog een man of 5 op zijn nek springen Jammer voor hen. Mijn broer geeft vechtsporttraining aan speciale bijstandseenheden vd politie. Ik denk dat ze inmiddels weer vaste voeding kunnen eten.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...