Jump to content

Tom Sedivy - Radio Contests


Boelie

Recommended Posts

Kent iemand van jullie deze man? Ik heb vroeger ooit eens ergens een docu over hem gezien (was zelf echt 12 ofzo, dus is al mooi lang geleden) maar dit was echt episch...........deze man harkte ieder jaar 50k bij een aan prijzen die men weggaf tijdens radio shows.

In die docu was dan ook steeds te zien dat die lui van de radio schijtziek waren als ze weer hoorden dat Tom aan de lijn hing :)

Hier nog een artikel:

articles.latimes.com/1991-06-09/magazine/tm-754_1_rick-dees

Misschien kan iemand die docu nog terugvinden? :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ik ken het verhaal van Tom niet maar dit is zeker "episch" Ik hoor en lees wel van mensen die met prijsvragen hun geld verdienen. Mijn moeder had ooit zo'n vriendin die de hele dag kaartjes (voor het internet tijdperk) instuurde en puzzels etc. maakte. Vooral met slagzinnen was ze erg goed aangezien ze daar regelmatig grote prijzen mee pakte. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, sinds 4 maanden dat ik met OneTime bezig ben doe ik ook veel meer aan gratis dingen mee en als je ziet wat ik nu al binnengehaald hebt in deze periode is het toch leuk om daar weer de extra dingen van te doen (op zoek naar die OneTimer :-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.