Jump to content

Matchfixing bij tennistoernooi in Scheveningen


Nomore

Recommended Posts

Mogelijk is er de afgelopen dagen geweest van matchfixing in een wedstrijd tussen twee spelers uit Kazachstan die speelde in het toernooi in Scheveningen. Nedovjesov en zijn tegenstander Goboelev speelde tegen elkaar en Goboelev stond ver voor toen er op Unibet vele weddenschappen werden geplaatst op zijn tegenstander Nedovjesov die uiteindelijk de wedstrijd nog won.

Dit doet alle alarmbellen rinkelen, maar bewijs is er nog niet.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Echt.... hoe stom kan je zijn. Je verkloot voor de rest van je leven je hele reputatie. Ik ben wel benieuwd wat er gebeurt met het geld dat mensen hebben ingezet op deze wedstrijd bij de verschillende bookmakers. Ik neem aan dat het 'tempory on hold' staat en dat ze niet gaan uitbetalen totdat er onderzoek naar is gedaan?

EDIT: Ik lees net in het artikel van @JackPot :

Omdat de weddenschap dermate verdacht was, en de inzetten dermate hoog waren, hebben de meeste bookmakers besloten om alle weddenschappen ongeldig te verklaren en de inzetten terug te geven aan de inzettende spelers.

Vooralsnog is er ook nog geen veroordeling geweest en de kans is groot dat dit ook niet gaat gebeuren omdat het moeilijk blijft om een dergelijke matchfixing te bewijzen.

Dat is natuurlijk ook een optie en misschien wel het beste, geld uitkeren bij een corrupte wedstrijd kan ook eigenlijk niet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.