Jump to content

Minderjarig unibet


Recommended Posts

Goedenavond,

Recentelijk heb ik een account gemaakt bij unibet via een van mijn ouders hun bank, dit gebruikten we eerst om gewoon af en toe te wedden op bijvoorbeeld Nederland.

Zelf heb ik daarna nog mijn eigen geld via mijn bankrekening erop gezet, maar uiteindelijk is er een verlies van totaal 150eu uitgekomen. Vandaag had ik er 40eu opgezet en 20eu ermee gewonnen. Hiermee wou ik dus de 60eu naar mijn bank versturen. Opeens stond er dat mijn withdrawal on hold is, nu moet ik blijkbaar mijn documenten gaan versturen die waarbij er duidelijk staat dat ik 17 jaar ben. Nu is mijn vraag, weet iemand waar ik nu recht op heb. Is het nog mogelijk om mijn transacties terug te krijgen waarmee ik geld heb gezet op mijn account? Ik heb dus totaal 150eu gezet via bank naar de account en heb nog nooit de withdrawal knop gebruikt tot vandaag. Ik heb een live chat gehad met unibet waarbij ze het aan een department over zouden laten die gaat beslissen wat er gaat gebeuren met de deposits. Op deze forum heb ik gelezen dat iemand er in geslaagd is om al zijn deposits terug te krijgen maar dat zijn account wel gesloten is. 

Dit gaat trouwens om unibet, maar alleen het sportgedeelte.

Edited by MD11 (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

Welkom @MD11  Unibet is super streng en ze zullen dit snel en netjes willen afronden omdat gokken voor minderjarigen echt een no go is. Volgens de Nederlandse wet mag je ook niet gokken bij de illegale aanbieder Unibet, en de TOTO is op dit moment de enige echte aanbieder. Ze zullen dit account gaan sluiten en je hebt recht om het geld terug te krijgen omdat ze namelijk geen minderjarigen op hun website mogen hebben, laat staan storten en gokken! Als de Kansspel autoriteit hier weet van krijgt zullen ze straf punten gaan krijgen bij hun aanvraag van hun legale vergunning in 2021.

Mijn advies is ook om open kaart te spelen en hun te mailen. Wat is er gebeurd, hoe oud ben je (stuur je ID mee) en dat moeten ze het bedrag weer terug storten wat je gestort heb (ook al heb je verloren).

 

Mijn persoonlijke vraag hierin is, waarom gok je als je 17 bent en waarom laten je ouders dit schijnbaar toe?

Link to comment
Share on other sites

Erg bedankt voor je reactie.

Ja het begon eerst bij TOTO, mijn ouders wilden wedden op NL voor voetbal waarna ze aan mij vroegen om een TOTO te openen. We wonnen en verloren, er was dus een keertje dat er nog wat zat, zo van 5eu, in de bankrekening. Vervolgens dacht ik dus even, waarom niet? Is toch maar 5eu. Opeens maakte ik van 5eu --> 30eu en hiermee begon de onvoorspelbare win streak waarmee ik een parlay van 6 a 7 wedstrijden won en hiermee dus 170eu maakte en totaal bijna 250eu binnen een week. Hiermee dacht ik makkelijk geld te maken en het betere van TOTO was nog ook dat je van elke bank kon storten en ze niet zo streng deden als unibet. Deze geldsom werd dus ook naar de bank van mijn moeder gebracht, waarbij ik zei dat ik dit had gewonnen via TOTO. Ze zei wel echter dat ik het niet te vaak moet doen, ik zo denken dat dit op lange termijn vol kon houden... helemaal fout. Ik jaagde op mijn verliezen, wat niet slim was. Maarja, hopelijk kan ik het bedrag terug halen.

Link to comment
Share on other sites

Op 19-1-2020 om 23:07 zei MD11:

Erg bedankt voor je reactie.

Ja het begon eerst bij Toto, mijn ouders wilden wedden op NL voor voetbal waarna ze aan mij vroegen om een Toto te openen. We wonnen en verloren, er was dus een keertje dat er nog wat zat, zo van 5eu, in de bankrekening. Vervolgens dacht ik dus even, waarom niet? Is toch maar 5eu. Opeens maakte ik van 5eu --> 30eu en hiermee begon de onvoorspelbare win streak waarmee ik een parlay van 6 a 7 wedstrijden won en hiermee dus 170eu maakte en totaal bijna 250eu binnen een week. Hiermee dacht ik makkelijk geld te maken en het betere van Toto was nog ook dat je van elke bank kon storten en ze niet zo streng deden als Unibet. Deze geldsom werd dus ook naar de bank van mijn moeder gebracht, waarbij ik zei dat ik dit had gewonnen via Toto. Ze zei wel echter dat ik het niet te vaak moet doen, ik zo denken dat dit op lange termijn vol kon houden... helemaal fout. Ik jaagde op mijn verliezen, wat niet slim was. Maarja, hopelijk kan ik het bedrag terug halen.

Het is wellicht slimmer om niet te spijbelen op school.

Link to comment
Share on other sites

Op 22-1-2020 om 19:31 zei Riesie:

Dus je ouders hebben een account aangemaakt op Unibet, daar speelden jullie op.

Later stort je er zelf geld op dit verlies je ook en dan ga je bij Unibet klagen dat je 17 bent en je geld terug wilt....

Beetje kansloos als je het mij vraagt, bewust frauderen en als je verliest je geld terugvragen....

Dat kan wel zo zijn maar Unibet mag natuurlijk dit nooit doen. Eerst controleren of de speler meerderjarig is en alle gegevens kloppen ipv stortingen accepteren en hopen dat het goed zit en pas achteraf zien dat het niet klopt.  De fout ligt hier echt bij Unibet, ze mogen hun casino waar niet eens aanbieden aan Nederlanders!

Link to comment
Share on other sites

Laten we voorop stellen dat iemand van 17 jaar risico's niet goed kan overzien (blijkt ook uit verhaal van topicstarter "Hiermee dacht ik makkelijk geld te maken".) Het is spannend en mag eigenlijk niet, en gesteund door de ouders rol je er dan in. Of dat een volledig bewuste, afgewogen beslissing is? Mwa.

Een partij als Unibet heeft naar minderjarigen een zorgplicht om te voorkomen dat zij kunnen gokken. Daarmee sluit ik mij aan bij @TheGreatOne

Toch zou ik het hierbij laten voorlopig. Zie het als een les. Laat het rusten totdat je 18 bent, en probeer de withdraw dan nog een keer op te starten. Heb je dan een mooi zakcentje.

Link to comment
Share on other sites

Op 23-1-2020 om 11:26 zei K. Ronos:

Of dat een volledig bewuste, afgewogen beslissing is? Mwa.

Een partij als Unibet heeft naar minderjarigen een zorgplicht om te voorkomen dat zij kunnen gokken. Daarmee sluit ik mij aan bij @TheGreatOne

De ouders hebben een zorgplicht naar hun eigen kind...

Unibet kan en moet wellicht meer doen maar treft in deze weinig blaam naar mijn mening, de ouders zijn hierin de schuldige

Link to comment
Share on other sites

Op 23-1-2020 om 14:10 zei Skale:

De ouders hebben een zorgplicht naar hun eigen kind...

Unibet kan en moet wellicht meer doen maar treft in deze weinig blaam naar mijn mening, de ouders zijn hierin de schuldige

Klopt!!

Maar tegenwoordig leven we in een maatschappij waar we het liefst voor alles naar een ander toewijzen. Ik wordt daar erg moe van. (overigen zeg ik niet dat OP dit doet)

Als je als minderjarige een account hebt aangemaakt. En geld hebt gestort dan zal Unibet je stortingen terug geven. Echter wel naar je ouders bankrekening.

Echter is het account aangemaakt met de gegevens van je ouders en hebben zij er ook geld op gestort dan zal het verhaal anders worden.

Hoe? Dat weet ik niet dat ligt eraan hoeveel stortingen zijn gemaakt vanaf welke rekening, wiens gegevens etc.

Dit gaat een tijd duren dat kan ik je wel vertellen. Reken maar op enkele weken voor je wat te horen krijgt. Is dit irritant lang? Ja. Doe je er wat aan? Nee?

Dennmann geeft al aan speel open kaart. Dat is inderdaad het slimste. Ze vinden het 99 van de 100 keer toch wel uit als je de boel verneukt.

Ps. Je account zal (indien het op jouw naam staat) zeker gesloten worden als je minderjarig bent.

 

Succes met alles laat ons weten hoe het afloopt.

 

Disclaimer: mIk ben al 2 jaar niet meer werkzaam bij Unibet het kan zijn dat er dingen verandert zijn in de tussentijd!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.