Jump to content

Casumo


Teko

Recommended Posts

Da's vrij normaal..  uitbetaling cancelen is in een vloek en een zucht gebeurt maar om die betaling dan ook te scoren is een heel ander verhaal.

De methode en tijdstip wisselen ook nogal ; een betaling net aan het begin van het weekend moet al over het weekend heen en geeft dus extra vertraging.

Betalingen door de weeks gaan vlotter.

Ik merk ook dat retouren via credit card aanzienlijk langer duren dan bankstortingen ( zeker een dag of 2 , 3 verschil )

 

Als je zeker weet dat je qua documenten goed zit dan zou ik zeker bij de livechat aankloppen , die werken vaak goed mee.

  • Confused 1
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

ik ben zelf gestopt met Casumo . hun zijn trouwens ook dunder  casino je krijgt de zelfde mensen op de chat ik had 1x een uitbetalen van 2400 euro daarna nog 1 keer gestort toen wouden ze al weer een extra verif hoe je aan het geld komt je loonstrooken extra dat vondt ik persoonlijk te ver gaan na 1 uitbetalen.  uiteraard wel netjes mijn geld gehad 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.