Jump to content

Wedden op sportwedstrijden door middel van een gokzuil


Nomore

Recommended Posts

Dit fenomeen is blijkbaar weer in opkomst. Ik heb het nog nooit gezien maar de KansSpelAutoriteit waarschuwt er voor op dit moment en komt graag in contact met spelers die dit gezien hebben of ooit hebben mee gedaan.

Enkele stukken van de KSA

BRON: KSA

Wat is een gokzuil?

Een gokzuil is een apparaat dat vaak in een café staat, waar een speler zijn weddenschap kan afsluiten, maar altijd alleen met tussenkomst van de uitbater of een personeelslid. Gokzuilen zijn apparaten met een internetverbinding, waarop je aan een kansspel kunt meedoen, veelal sportweddenschappen.

Het verschil met een 'gewone’ computer?

Een bezoeker van bijvoorbeeld een café kan inloggen op een computer via zijn of haar eigen account en weddenschappen afsluiten op bijvoorbeeld uitslagen op sportwedstrijden. Vaak wordt dit gedaan bij kansspelaanbieders die gevestigd zijn in het buitenland maar zich niet mogen richten op de speler in Nederland. De speler kan zelfstandig een weddenschap afsluiten bij een kansspelaanbieder en deze speler is door middel van het aanmaken van een account bekend.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 5 weeks later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.