Jump to content

Review slot Steamtower


Guest

Recommended Posts

Netent is een grote maker van online casino spellen. Netent is opgericht in 1996 in het koude Scandinavië. Het blijkt te zijn dat Steamtower een van de hogere RTP percentages heeft. We mogen het online doen met een RTP van 97,04%. Dit is echt netjes voor een online slot. Steamtower heeft een "Steam Punk" jasje. Steamtower staat er bekend om dat je vaak een bonusgame wint. Is dat zo? Daar gaan we achter komen!

Hoe werkt het spel?
Zoals gewoonlijk is het de bedoeling dat je dezelfde symbolen in de juiste winlijn weet te krijgen. Steamtower heeft niet veel symbolen. De draak is het hoogste symbool en de getallen zijn de laagste symbolen. In dit spel hebben we het te doen met 15 winlijnen wat een stuk meer is dan een normale slot met 10 winlijnen. 

Aangezien het spel 15 winlijnen heeft kan je sneller een prijs bemachtigen. Zonder een bonusgame zijn het schrale bedragen wat je wint. Met € 0,15 inzet kan je met het hoogste symbool maximaal € 20,00 winnen. Niet zo schitterend. Je moet het hebben van een bonusfeature. 

Bonus
Tijdens het spelen van Steamtower moet je het echt hebben van de gratis spins en vermenigvuldigers. 
Als je het symbool "De man van Steamtower" weet te bemachtigen ontvang je 10 gratis spins. Iedere keer als je een wildsymbool krijgt tijdens de bonusfeature ontvang je 2 gratis spins extra. Let wel op dat als je bijvoorbeeld 3 wildsymbolen krijgt tijdens 1 spin dat je maar maximaal 2 gratis spins ontvangt. Als je weer extra spins krijgt ga je ook een stukje omhoog. Hoe hoger je komt hoe hoger de multiplier wordt. Cashen! Op een gegeven moment als je de top hebt bereikt win je 1.000 munten x het inzetniveau. Toch mooi meegenomen. 

De maximale vermenigvuldiger is x7. Als je € 0,15 inzet en je hebt op je winlijnen 5 draken dan win je € 140,00. De man van Steamtower zelf is maar € 10,00 waard als je er 5 van hebt. Een beetje gek dat het gezicht van het spelletje niet haar hoogste waarde heeft. Met een budget van € 20,00 heb ik 2 keer een bonus kunnen krijgen. Tijdens mijn ervaring is de bonus vaak gevallen... 

Inzet
Inzetten doe je vanaf € 0,15 tot maximaal € 150,00 per draai. Persoonlijk gezien zou ik maximaal € 0,30 inzetten per draai op dit spel. Dit omdat je zonder een feature niet veel kan winnen. 

Mijn mening
Om even wat anders te spelen is Steamtower een leuke kast. Zoals gewoonlijk bij ieder spel zijn de gratis spins het spannendst. Het enige verschil is dat je bij Steamtower ook multipliers hebt. Zo kan je meer winnen. 

Qua geluid is het spel erg spannend... Op zich qua design ziet het er ook netjes uit. Het ziet er niet zo lelijk uit als Magic Mirror van Merkur Gaming. 
Ik geef 3,5 ster van de 5 sterren. 

steamtower2.jpg

steamtower3.png

steamtower4.png

stematower1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.