Jump to content

Vegas in januari?


ZiggyStardust

Recommended Posts

Beste OneTimers/TheGreatOne,

Ik kan in januari mogelijk naar Vegas gaan. Februari maart en de zomer lukt waarschijnlijk niet. Het viel me op dat de vliegtickets en hotels dan extreem goedkoop zijn. Klinkt goed... maar...

Is er dan daadwerkelijk actie? Vroeg me tevens af of het misschien beter is om 5 dagen hotel te boeken en de overige tijd van mijn vakantie een hotelkamer ter plaatsen? (Ik wil poker grinden)

Link to comment
Share on other sites

Heyyyyyyy @ZiggyStardust,

We hebben zeker te maken met een ervaren Vegas-ganger? :D Heb je nog in de Stardust gelogeerd?

Welke data in januari zou je ongeveer willen gaan? Je moet even goed letten welke conferenties er aan de gang zijn op jouw data. In januari heb je namelijk één van de grootste conferenties van het jaar.

In januari heb je --> CES (Consumer Electronics Show) met maar liefst 165.000 attendees. Hotelprijzen kunnen dan erg hoog zijn en soms zijn er bijna geen kamers te vinden (al kan ik me dat bijna niet voorstellen)

Verder is er volgens mij het hele jaar wel pokeractie, behalve vlak na de WSOP, dan is het wel echt een stuk minder heb ik ergens een keer gelezen. Wat je zou kunnen doen is voor een gedeelte van je reis een hotel te boeken, dus vlucht+hotel voor bv 3 nachten en de rest open houden zodat je lekker flexibel bent en je gebruik kunt maken van interessante kamerdeals.

Waar je ook nog naar zou kunnen kijken is de speciale poker room rate die sommige hotels & casino's hebben. Kan flink wat geld schelen, maar je moet dan wel zo'n 6 uur per dag spelen. (of 3 uur per dag als je met z'n tweeën bent, wel goed de voorwaarden lezen!)

Als ik je nog verder kan helpen, laat het me even weten via een persoonlijk bericht, dan kan ik eens voor je op zoek gaan naar leuke deals en prijzen.

Link to comment
Share on other sites

Hee Bon Sjans,

Bedankt voor je snelle reactie! Nee ik ben er nog nooit geweest, heb wel al tig reisverslagen gelezen. Vandaar dat ik me afvroeg of het in januari wel kon. Het is wel slechts 10/15 graden in Vegas, maar das nog altijd zomer in vergeiljking met de mogelijke sneeuw in Nederland.. Probleem is dat ik in de zomer een roadtrip door Europa wil maken met vrienden (die niets om poker/vegas geven), en ik in februari ook niet kan vanwege carnaval (erna wil ik niet gaan vanwege mogelijk griep).

Ik droom van Vegas en wil er nu werk van maken. 700ish voor 5 dagen met non-stop vlucht is voorlopig het goedkoopste dat ik kan vinden.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

@jackpot, weten we niet ;-) De totale prijs incl. vlucht en 5 nachten NYNY was 1500 euro voor 2 pers. Prima prijsje lijkt me! Zelfs nog een aanbieding na onze boeking (ergens in dec.) voorbij zien komen voor 1250 euro... Misschien wisten ze dat we 8u vertraging zouden hebben, vluchten zouden missen, bagage kwijt zouden raken en was het daarom zo goedkoop ;-) Nu gaan we voor 100 euro minder (1410 euro - 2 pers.) 5 nachten in febr. met bedden in The Mirage.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.