Jump to content

Deal or No Deal? That's the question! (REVIEW)


Recommended Posts

Een van de meest opvallende gokkasten in HC Utrecht is toch wel de Deal or No Deal kast. Een enorm beeldscherm, 5 linked kasten en iedere 8 minuten een bonus!

Gegarandeerd speelplezier dus, en daarom ging ik (helaas in mijn eentje, met meerdere is het simpelweg gezelliger vind ik) maar weer eens mijn geluk beproeven.

Natuurlijk koos ik voor de kast met de meeste koffertjes (en dus die met het grootste ''startvoordeel'' zoals in een ander topic werd beschreven), maar daar kom ik zo nog even op terug.

De standaard 20 euro in de kast, en draaien maar. Minimale inzet op deze slot is 50 cent, en je kunt maximaal 2.50 per draai inzetten.

Iedere 8 minuten krijg je gegarandeerd een bonus, mits je 18 koffertjes verzameld heb. Hoe hoger je inzet, hoe groter de kans is dat je weer een paar koffertjes extra krijgt, en dus dichterbij de bonus komt. Ik hou van bonusgames dus dat komt goed uit.

De kast opzich betaalt vrij weinig uit, je moet het echt hebben van de bonus.

Binnen enkele minuten had ik mijn rijtje met koffertjes vol, dus slim als ik ben (en ook omdat ik nog maar 3 euro had..) wachtte ik op de bonusgame.

Je kunt ook doorgaan en een hogere multiplier/verdubbelaar bijeen sprokkelen, of alvast koffertjes sparen voor de volgende ronde.

De bonusgame begint, en er zijn in totaal 18 koffertjes met prijzen van 50 cent tot 50 euro.

Je mag zelf een eigen koffertje kiezen, en ik nam nummertje 11 (mijn geluksgetal..) en het spel begon.

Zoals in de show, worden een aantal koffers geopend en dan komt de bank met een bod. Dan kun je kiezen voor deal or no deal, bij een deal accepteer je het bod,

bij no deal gaan er weer nieuwe koffers voor je open en krijg je een nieuw bod. Na 3 rondes stond ik er niet al te best voor, allemaal lage en alleen nog de 50 euro.

Kreeg een bod van 11,30 en nam die maar. DEAL! Goed gekozen overigens, er bleek maar 1 euro in mijn koffertje gezeten te hebben. Al met al dus geen slechte bonus.

Al met al is dit echt een hele leuke kast voor wie van het deal or no deal spelletje houd. Alleen op deze kast ga je die ene OneTimer niet maken.

De hoogst mogelijke uitbetaling op deze kast is namelijk 50 euro in de bonus, bij een x1 verdubbelaar.

Heb je een hogere verdubbelaar, is de kans groot dat je ook veel meer in die kast gestoken heb, want zoveel koffertjes krijg je meestal niet.

Al met al krijgt deze kast 4 van de 5 sterren, gewoon puur omdat het erg leuk in elkaar zit en de bonus erg leuk is.

P.S. Nog even terugkomend op dat ''startvoordeel'' en een goeie tip voor de OneTimers (hoewel ik nu een beetje mijn eigen glazen ingooi misschien..):

Kies ALTIJD de kast met de meeste koffertjes. Hierdoor heb je eerder de bonus bij elkaar gespaard, en hoef je dus minder geld in de kast te steken! Money on my mind!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hi @themikeyx, wat enorm leuk zo' review van je over ook een speelautomaat die ik veel gespeeld heb, voornamelijk in Vegas. Heel veel geld investeren in veel koffertjes en dan maar hopen dat er een grote prijs in je gekozen koffertje zit op het einde. Gemiddeld heb ik hier altijd toch wel veel verlies gemaakt omdat je in het gewone 'draaispel' maar heel weinig mooie prijsjes haalt en echt het geluk moet hebben dat je koffertje in het bonusspel geld oplevert. Nogmaals enorm veel dank voor je leuke review, en ik hoop dat er nog veel mogen volgen :)

Link to comment
Share on other sites

Lekkere kast @TheMikeyx Ik ben zelf helemaal klaar met deze kast, te veel snoept die op en wachten op bonus game werkte bij mij na een tijd redelijk wat irritatie op. Het spel met de koffers is en blijft leuk, gewoon het raden en hopen op die ene koffer :-) ik zie ze steeds meer verdwijnen uit de casino's (ook uit Las Vegas) ze nemen veel ruimte in en zijn eigenlijk niet meer zo populair.

Mooi verteld over je ervaringen, zou super zijn als er een foto of een kort filmpje bij kan maar weet hoe lastig is om te filmen. Als je met meer ben kan dat makkelijker. Deze Deal or No Deal is ook veel leuker als je deze samen speelt of met meer. Het roepen naar je koffer en samen de emotie ondergaan.

Dank voor de review, dat er nog veel mogen volgen.

Link to comment
Share on other sites

@TheGreatOne, het is puur het bonusspelletje waar het om gaat inderdaad.. want betalen doet ie naar mijn gevoel ook niet echt, haha. En jammer dat ze steeds meer weggaan inderdaad. Hopelijk nog even niet uit Utrecht <3

En ik ga meer proberen foto's en filmpjes te maken, maar inderdaad, ik ben vaak alleen dus dat is wat lastig..

Link to comment
Share on other sites

Leuke review @TheMikeyx, maar waarom heb een deal gemaakt op €11,30? Was dat puur je gevoel? Volgens mij zegt de wiskunde namelijk dat je niet moet dealen (Stel je hebt 2 koffers over, 1 EUR en van 50 EUR, dan zou je 25 euro moeten krijgen normaal gesproken, dan is het een goede deal. Maar vaak krijg je dan 20 euro of zelfs nog minder. Is het wel slim om een deal te maken op die kasten?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...