Jump to content

Empty Wallet goes crypto - II - Bitvavo, coins en meer


Recommended Posts

Op het moment dat ik begon op bitvavo ging er een wereld voor mij open. Een rijtje van ongeveer 50 coins straalden mij tegemoet; "koop mij, koop mij, nee! Koop mij, koop mij! LOL
Wanneer besluit je nou om in een coin te stappen? Ik wist en weet het soms nog steeds niet. Allemaal exotische namen en mooie logo's. Maar wat doen ze nou eigenlijk?(of niet).

Als je aan daytraden doet is dat minder relevant, want dan wil je proberen om een winstje te pakken, na je verkoop sluit je je venster en gaat door naar de volgende. Wil je investeren voor de langere termijn dan komen er wat meer dingen om de hoek kijken. Waar wordt de coin voor gebruikt? Heeft het überhaupt bestaansrecht. 

Jarenlang stond er tegenover fiatgeld(jouw bankbiljetten zeg maar) goud als tegenwaarde. Dit is nu al jaren losgelaten. Maar wat staat er tegenover jouw coin? Is het een project? Is het een meme(DOGE) of zijn er toepassingen voor? Kijk b.v. naar Cardano(ADA), Ethereum(Ether) en uiteraard Bitcoin. Die blockchains hebben wat te bieden en hebben dus een onderliggende waarde. Oftewel, zij bieden(tot op zekere hoogte) een zekerheid dat ze hun geld waard zijn. 
Doe altijd zelf onderzoek waarom je wel of niet in een munt wilt stappen. Bovenstaand zijn enkel voorbeelden en dus geen koopadvies(ik ben geen financieel adviseur).

Ik vraag hier niet om tips, maar wel naar jouw inzichten over traden en coins en hoe sta jij erin? 
En doe jij ook uitgebreid onderzoek naar de diverse coins?

Ik hoor het graag,

 

Grtz Empty Wallet
 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.