Jump to content

IQOption poule meedoen met live meekijken.


TheGreatOne

Recommended Posts

Beste gokkers,

Dit is even een inventarisatie topic om te kijken of jullie zin hebben in een poule m.b.t Binary options handelen (beurs casino met skill element).

Ik heb laatst met 50€ storting 450€ gemaakt en ook netjes laten uitbetalen. Bij die eerste storing van 50€ kreeg ik een bonus van 50€ om zo in totaal 100€ te gaan handelen. De bonus moest ik minimaal 35 x inzetten (1750€ handelen) om te mogen uitbetalen.

Nu komen ze (ze willen mij terug hebben) met een actie die alleen morgen actief is met een 165% bonus, de catch is dat je dan minimaal 1500€ moet storten en dan een bonus krijgt van 2475€ en in totaal 3975€ hebt om te handelen. Om te mogen uitbetalen moet je dan 86625€ aan inzetten plaatsen. Stel ik zou 100€ per bet plaatsen (ik zal dan gaan voor de snelle inzet rondes van minder dan een minuut) betekent dat ik minimaal 867 keer deze inzet zou moeten plaatsen om naar de finish te gaan. Dit betekent ruim 14 uur handelen (verdeeld over een aantal dagen/weken)

Is het een leuk idee dat ik dit ga doen en dat jullie mede aandeel houder worden (1% voor 15€) en dat ik dan los ga en dit live ga uitzenden via twitch zodat jullie mee kunnen kijken hoe dit gaat en werkt.

Lijkt jullie dit wat, is het kansloos, voor hoeveel willen jullie meedoen? Roept u maar.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Omdat dit misschien wel een enorme storting is en voor sommige op het forum nog een groot onbekends iets is kan ik me voorstellen dat de verkoop van procent hierin nog een brug te ver is. Mocht het niet lukken wil ik je uitdagen voor een challenge. Beiden 50 euro storten op IQOption en kijken wie er na een week het meeste geld heeft. Met filmpjes etc.

Volgens mij krijg je ook een bonus bij 50 euro storten alleen is die niet zo mega als bij dit grote bedrag.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...