Jump to content

MGM of Mirage - 7 febr. t/m 12 febr. 2016


Hillichance

Recommended Posts

  • 1 month later...

Mirage als je het mij vraagt. Maar is een beetje afhankelijk van wat je zoekt. Pool scene is bij beide hotels goed. MGM is erg groot. Je kunt zomaar een kwartier onderweg zijn vanuit het casino om bij je kamer te komen. Als je van de nachtclubs bent dan is MGM de betere optie met Hakkasan. MGM en Mirage hebben allebei een aantal goede restaurants. Allebei Mlife resorts dus dat maakt ook geen verschil. Persoonlijk zijn wij liefhebbers van de Zuidzijde van de Strip. Als je meer van de Noordzijde houdt dan moet je zeker voor Mirage gaan.

Link to comment
Share on other sites

Geboekt!! Samen met broertje @Roelette gaan we 7 febr. op zondag om 11:45u de lucht in met een tussenlanding van bijna 4u op Londen om rond 18:30u op Vegas te landen (Britisch Airways). Vrijdag 12 febr. 's morgens om 11:00u weer de lucht in op McCarran, om via een tussenlanding op Philadelphia uiteindelijk op zondag 13 febr. vrouw en kids rond 10:30u weer te kunnen bellen vanaf Schiphol ;-) (American Airlines).

Ohja: Mirage 2x Queensize op een standaardkamer. 20$ zit al in het paspoort ;-)

Zinnnnn!!

Link to comment
Share on other sites

Guest [Verwijderde Gebruiker]

Vorig jaar had ik de tussenlanding naar Vegas in de UK. Dit jaar in Houston. Vind moeilijk te zeggen wat nou me voorkeur heeft, heeft beide zo zijn voor- en nadelen. Mirage goede keuze! Vind MGM altijd wel erg massaal overkomen en vind de (tropische) opzet van de Mirage relaxt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.