Jump to content

Red Tiger Gaming Jackpots


Recommended Posts

Aan veel slots van Red Tiger Gaming zit een jackpot verbonden. Eén dagelijkse die eigenlijk altijd in de avond valt en €20.000-€30.000 is, een die elk uur valt en meestal tussen €1000 en €2000 is en een Super Drop waarvan ik geen idee heb hoe vaak die valt. Omdat deze jackpots aan veel spellen van Red Tiger Gaming gekoppeld zijn en dus ook nog eens bij nagenoeg elk casino te winnen zijn, zijn er altijd veel spelers die meedingen. Daarom zijn ze natuurlijk zo hoog, maar dat maakt het ook onmogelijk om te verifiëren of de jackpots daadwerkelijk uitgekeerd worden. Tot nu, want ik weet nu uit eerste hand dat ze daadwerkelijk gewonnen kunnen worden. 🥳

Helaas heb ik hem niet zien vallen, dus kan niet vertellen of ik in dit geval ook kans had op de daily of super drop of dat gewoon meteen de gewonnen jackpot in beeld komt.

 

 

 

Red Tiger Jackpot.jpg

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.