Spring naar bijdragen

DeValsspeler

Silver
  • Aantal bijdragen

    3504
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    126

DeValsspeler last won the day on april 25

DeValsspeler had the most liked content!

Recente profielbezoeken

5431 profielweergaven

DeValsspeler's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/3)

3.5k

Waardering in de gemeenschap

  1. Dat staat er bij mij pas nadat ik de spins geclaimed had. Ze stonden toen klaar op de betreffende slot.
  2. Nu het vrijdag is had ik geen moeite met de free spins te claimen. Bovenaan de pagina op Bonus klikken en dan staat hij er bij.
  3. En als je verliest kun je het terug eisen.
  4. Ben benieuwd wanneer de drugs gebruikers met soortgelijke claims gaan komen om hun geld terug te krijgen van illegaal gekochte drugs.
  5. Zie onder: Maar het gaat nog steeds goed, januari tot en met maart waren uitstekend. Waar ergens wat weg valt, komt er ergens anders weer iets in de plaats.
  6. Mail sturen met als onderwerp 'Officiële Klacht' wil nog wel eens helpen om het sneller opgepakt te laten worden door een andere afdeling dan support.
  7. Optimaal (in termen van zo hoog mogelijke ev) is natuurlijk zo hoog mogelijk inzetten, dus die beperking op je inzet zal dat grotendeels oplossen, maar ook dat zijn natuurlijk al best heftige bets waar de swings aanzienlijk kunnen zijn.
  8. Voor hoogste EV wel, maar zit natuurlijk ook een bankroll management dingetje aan vast het feit dat de ev natuurlijk steeds minder omhoog gaat naar mate je hoger speelt (de bonus zal nooit meer dan de bonus waard worden).
  9. Ze hebben het hier over kaarten die opgenomen worden en er vervolgens via een formule bepaald wordt wat de uitkomsten zijn. Dat klinkt meer alsof ze een dealer in de groep hebben die het gedeelte dat opgenomen is vals schud zodat ze de bij de volgende slof de uitkomsten weten. Dat valt natuurlijk wel degelijk onder vals spelen. Wel vreemd dat er in het artikel dan niets wordt gezegd over de dealer die er bij betrokken zou moeten zijn.
  10. Dat is ook weer zo. Betekent nog steeds dat als degene met de meeste lootjes niet de eerste prijs krijgt de kans dat de loting eerlijk verloopt groter is dan wanneer die wel de eerste prijs krijgt.
  11. Ben benieuwd welke prijs je loot, als dat een matige prijs is gaat dat in elk geval eerlijk. Is het wel een duur grapje voor je.
  12. Dan lijkt me het antwoord duidelijk nee toch? Als een 10.000x op die slot al mogelijk is, is die vast niet maar 20x zo klein als de kans op een 500x.
  13. Het bijzondere is dus dat de ranking blijkbaar wel verandert als er gespeeld wordt, maar desondanks staat er bij iedereen alsnog een ranking van 1, wat suggereert dat de wagering dus voor de prijzen niet van belang is. Zonder duidelijke regels had ik het er zelf niet op gewaagd dat de uiteindelijke prijzen volgens wagering worden uitgereikt. En ik kan me goed voorstellen dat iemand die met minimale inzet een x36 heeft gehaald en dus ook op 1. staat er volledig van uit gaat dat al die prijzen gedeeld worden over alle nummers 1 en daar over met betcity in discussie zal gaan. Zou zelfs verstandig voor hen zijn om daar voor het einde van het toernooi al duidelijkheid over proberen te krijgen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.