Jump to content

Het boek .


Manie

Recommended Posts

Hoi hierbij wilde ik reageren op het boek vond het wel een leuk boek om te lezen maar niet om te leren om het casino te verslaan deze methodes waren mijn inziens 10 jaar geleden veel interessanter als nu als ik nu jullie adviezen op zou volgen ben ik bang dat ik moet stoppen met werken om deze methodes te spelen zeker nu de markt kleiner word met het aanbod is het nog moeilijker om goede deals te maken alleen frist deposit deals blijven over maar de winst daarop is zo minimaal dat dit eigenlijk ook niet echt aantrekkelijk is voor de rest wel leuk boek maar denk dat ik toch maar blijf werken. 

Gr Manie 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Hoi Manie,

ben blij dat je het een leuk boek vindt! Als je alleen kijkt naar deposit bonussen heb je helemaal gelijk dat die vaak de moeite niet waard zijn. Tien jaar geleden waren die inderdaad veel interessanter. Zoals je in het boek kunt lezen hebben wij ook vooral de winst gemaakt met andere promoties zoals toernooien. We zitten nu natuurlijk even met de legalisering van de markt waardoor het aanbod nu klein is, maar als we een half jaar of een jaar verder zijn zullen er een stuk meer aanbieders een vergunning hebben en laten we hopen dat ze dan op het gebied van promoties flink met elkaar gaan concurreren. En met het boek weet je dan al vast hoe je daar het best gebruik van kunt maken. 😃

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.