Jump to content

Gaan de Master Classics of Poker 2021 door?


TheGreatOne

Recommended Posts

 

 

Mijn eerste MCOP in 1998, een droom die uitkwam, meteen een finale tafel in een side toernooi van de MCOP! Samen met Marcel Luske aan de pokertafel. Ik werd uiteindelijk 4e voor ruim 8000 gulden! Dat gevoel! Elk jaar keek ik uit naar de Master Classics of poker, mijn moeder speelde hem al jaren ervoor. Er waren gewoon geen pokertoernooien in het land, en ook niet veel in het buitenland. Het was relatief klein maar de Masters in begin november was het casino feest van het jaar!

We telden de dagen af!

 

Ruim 20 jaar later, ik hou nog steeds van de Master Classics of poker maar op een andere manier, ik tel de dagen niet meer af en leef er niet meer naar toe. Het heeft een heel bijzondere plek in mijn systeem en denk er met veel plezier aan terug. Wat een tijden! Altijd een goede sfeer, mooie en bijzondere mensen ontmoeten, netwerken en altijd heel professioneel geregeld!

 

Dit jaar ga ik hem niet spelen maar wel er heen. Morgen op zaterdag 13 november. Onze @Lady_Diamondgaat als het goed is morgen haar eerste echte grote (voor geld) pokertoernooi spelen om 19:00 uur (MCOP NLH Hyper Turbo toernooi van €250) 1 dag knallen met 10000 chips. Geen dinner breaks en geen rebuy of Add-on.

 

Jaimy heeft de afgelopen maanden geoefend en geleerd en heeft dat al in 3 vlogs laten zien waar ze mee bezig is geweest:

 

 

De grote vraag is, gaan de Master Classics 2021 door? Ik heb het net even nagevraagd en als er een antwoord komt dan laat ik dat hier horen.

 

Zin om @Lady_Diamondaan te moedigen en ook @TheTurtlete ontmoeten en voor 19:00 uur een drankje te drinken (daarna gaat de bar dicht) let us know!

 

Ik zal dit draadje ook gebruiken om de updates te geven hoe Jaimy het doet in het toernooi. Spannend en kijken er naar uit.

Schermafbeelding 2021-11-12 om 12.56.14.png

ee5ded24-6aa1-4a62-8855-b43a3b5fd858.jpg

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

De Master Classics gaan wel door maar met een beperkter poker schema. Ik snap ook wel dat ze voor de mensen die er zijn (buitenlanders) alles geboekt met hotel dat ze dit grote pokerfeest door willen laten gaan.

 

Zie het nieuwe schema in de bijlage.

 

Ik heb er ook een Twitter berichtje bij gepakt die ongetwijfeld voor discussie zal zorgen. Wat vinden jullie? Door laten gaan of goede voorbeeld geven (als Staatsonderneming)?

FEBdvznXEAwaVrH.jpg

Schermafbeelding 2021-11-13 om 11.08.22.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...