Jump to content

Las Vegas dec 2021


ROELETTE

Recommended Posts

Ik zal, voor degenen die t leuk vinden hier een klein blogje bijhouden van mijn vegas trip aanstaande week. Samen met @KevkeHMD @JackPot en @Craps4fun

 

Anders en niet normaal.

2018 was mijn laatste trip naar Las Vegas, met de legendarische 10km van @TheGreatOne. De beelden zijn trouwens hier terug te kijken: 

het leven was toen heel anders. Geen corona, minder klimaatgeneuzel en de Nederlandse online gokmarkt was nog verre van open, @DeValsspeler kon alleen nog maar dromen van de duizenden euro’s die zo makkelijk binnen werden gegokt met +ev acties en het boek was nog niet eens in de maak. @jordi-414 woonde nog bij zijn ouders en nam kettingkjes mee voor de ‘liefde van zijn leven’ die een maand later niet eens meer in zijn adressenboek stond. De Bitcoin was toen nog een koopje van slechts €5.000,-, en de super snelle, anonieme gedecentraliseerde Dogecoin bestond niet eens.
voor mij persoonlijk was het mijn laatste trip zonder kind thuis achter te laten, dat zal dit jaar even wennen zijn. 

Sowieso is dit jaar veel anders, waar ik normaliter met mijn ‘afroombroer’ @Hillichance naar Vegas ga, ga ik nu met de whales kevke en jackpot, normaliter speel ik nooit craps, maar met craps4fun erbij zal dat dit jaar denk ik ook anders zijn. Daarnaast is er een ander puntje dat bijna een vegasblocker werd; Corona. Gelukkig zijn de maatregelen voor Vegas bekend en is de enige echte verandering van de laatste maanden dat de test voordat we het vliegtuig in stappen nu slechts 24 uur oud mag zijn ipv 72 uur. Met een kleine wijziging bij Spoedtest.nl was dat zo geregeld. 
 

Vorige week was er nog even wat spanning, ik had corona. Ik heb er weinig last van gehad en het heeft als voordeel dat ik een herstelbewijs heb en bij eventuele positieve test dat herstelbewijs kan inzetten:) 

Craps4fun en ik slapen in Mandalaybay en nog een ander hotel, mogelijk parkmgm of wellicht switchen we nog even. We vliegen as donderdag! StiekeM ben ik al een beetje begonnen met de koffers inpakken, alle papieren printen en vegasvlogjes aan het kijken. 
IK HEB ER ZIN IN!

  • Like 14
  • Thanks 1
  • Haha 2
Link to comment
Share on other sites

8 uur geleden zei ROELETTE:

Is bij mij nog niet helemaal bekend😂 als k met @Hillichancega dan ist ongeveer 750-1000€ de neus voor eten/drinken en uitjes. Maar ik ben bang dat ik daar nu niet mee wegkom. Ik hoop onder de 1500€ te blijven:) 

Zou lekker zijn als 1500$ zou lukken. Ben meestal rond de 3000$ kwijt voor weekje (incl eten en drinken, excl reis)

Link to comment
Share on other sites

Ondertussen zijn mijn ‘coronapapieren’ goedgekeurd door KLM. Omdat ik kort geleden corona heb gehad mag ik reizen met een herstelbewijs van de GGD. Hierdoor hoef ik niet te testen, wat ik overigens wel doe. Dit kost slechts €40,- en ik denk dat dit uiteindelijk makkelijker is dan werken met een herstelbewijs en brief van de huisarts. Uiteraard neem ik alles mee! De groepspull gaat ondertussen ook als een tiet, wil je mee doen laat dat even weten zodat ik je kan toevoegen bij de groepspull. De pot staat nu op €650,- en gaat dus naar €1300,- om uit te betalen.

Ondertussen beginnen de Vegas kriebels echt wel te komen, ik moet eerlijk zeggen dat ik er normaliter meer plezier vooraf aan beleef. Het kan komen doordat ik nu niet met Hillichance ga, maar ik denk toch dat de onzekerheid vooraf een grotere spelbreker is. Doordat het eigenlijk tot het moment dat we in het vliegtuig zitten onzeker is, durf ik de Vegasvreugde niet helemaal toe te laten.

Dat gezegd hebbende, man man man, over een dag of 3 zit ik gewoon al in onze pretstad. Uiteraard zal ik foto’s en video’s delen zodat jullie allen kunnen meegenieten. Het budget was een vraag over gesteld en daar kan ik nu wel even wat dieper op ingaan. De reis incl. koffers en gekkigheid kost ons €700,- voor een directe vlucht retour. Vooraf doe ik een sneltest antigeen van €38,-. De esta kost €15,-. We zitten dankzij @JackPotgratis 4 nachten in Mandalay bay (resort two queen strip view) en daarna zitten we de laatste dagen voor €120,- in een ander MGM resort (weet even niet meer welke). Het budget voor eten/drinken en gokken zal ergens tussen de €1250,- en €1750,- liggen, maar dat is een beetje afhankelijk van hoe alles loopt. Totaal verwacht ik ergens rond de €2000,- tot €2500,- kwijt te zijn voor de hele reis. Dit is wel echt één van de duurdere reizen voor mij, echter ben ik al 3 jaar niet geweest en ga ik nu met de ‘whales’ @KevkeHMD, @Craps4fun en Jackpot. 

Dingen die ik zeker wil doen: Gokken, shopping outlets, downtown, panda express, peppermill, nog meer gokken, handpay en nog meer gokken. Ik heb ook wel wat ‘gokgerelateerde’ uitdagingen voor mijzelf bedacht. Zo hoop ik één zijde van de strip zoveel mogelijk casino’s op één dag te bezoeken en deze dan ook te verslaan, al is het maar door een gratis drankje.

 

Nog maar 2 dagen en dan is het zover!

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

The day before.

Het gevoel zit er ondertussen lekker in! Ik speel de laatste drie dagen al zoveel mogelijk op Fairplay om wat +ev bonussjes te pakken, zodat het gokbudget altijd toereikend is komende week! 
hierboven beschreef ik dat mijn papieren bij KLM goedgekeurd waren, dat zijn ze ook, maar ik kwam er zelf achter dat het medische attest er nog niet bij zat. Best bijzonder, aangezien dat ook onderdeel is van de papieren die verplicht zijn. 
 

Gisteren is de koffer al voor een groot deel ingepakt, vandaag gaat die dicht. De handbagage moet nog gepakt worden, maar daarvoor moet er nog even gewinkeld worden. Labello, varkentjes, lolliesen kauwgum mogen natuurlijk niet ontbreken. 
 

Vanmiddag om 16.00 uur nog even een testje doen bij spoedtest.nl, ondanks dat het niet nodig is vind ik het wel handig:) 

Ik ben heel benieuwd naar de vlucht, op dit moment lijkt het bijna een privatejet, zoweinig stoelen zijn bezet. Het is mijn eerste rechtstreekse vlucht en ben dus ook echt benieuwd hoe dat gaat zijn en of ik voor de rest van mijn Vegastrips ‘verpest’ ben. 
Eén van de eerste dingen die ik in Vegas ga doen is de Willy wonka vullen, zodat ik daar aan het einde mijn geld als een ‘afroompotje’ uit kan halen. Ik moet toch wat nu @Hillichanceniet voor mij afroomt! 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

morning Roelette,

 

geen idee of ik dit in jou topic of elders moet zetten, maar iemand wees mij erop dat het cdc formulier is aangepast. Mocht je dit al gezien hebben, dan is dit bericht niet nodig, maar anders kan je hier het juiste formulier vinden

https://www.cdc.gov/quarantine/pdf/Combined-Passenger-Attestation-Amended-Testing-Order-12-02-2021-p.pdf

 

ik had zelf afgelopen weekend het meeste al geprint en getekend, dus ik had een oude versie tussen mijn papieren zitten.

mooie reis toegewenst!

 

@Bedevemisschien goed als update in jou 'voorbereidingstopic' ?

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

2 uur geleden zei Lady_Diamond:

ik ga jullie zeker volgen mannen! Ik kon altijd enorm genieten van die live vlogs op facebook! Gaan jullie die ook weer doen?? Beter dan netflix 😁

Heel veel plezier dan en trek ze leeg!!

Niet via fb, wel via youtube:) 

 

www.youtube.com/onetimenld mochten jullie heM nog niet volgen!

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 uur geleden zei Lady_Diamond:

waar blijven de foto's?? de verhalen?? Ik zit aan youtube en het forum gekluisterd! kom maar dooorrrr 🤩

Ik heb ze een app gestuurd om alle updates hier ook in te gooien. Ondertussen al 2 keer met ze video gebeld, zijn helemaal los aan het gaan op oa. de slots van Willy Wonka. Craps en roulette. Geslapen wordt er nog niet en ze luisteren ook naar deurtjes en vinden de serveersters geweldig. Het is als vanouds en het is een bom energie, maar dat kunnen ze natuurlijk zelf het beste omschrijven.

 

Kom er maar in @ROELETTE @JackPot @Craps4funen @KevkeHMD

ac59fe3a-aa28-40b2-b350-e734135ac7c0.jpg

75b23372-01bb-438d-af16-d683c668649d.jpg

3a21d500-a45d-46b9-aa2a-3ae295e09ad3.jpg

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ik ga proberen vanavond een livestream te doen op Www.Youtube.com/onetimenld zo rond 20.00/21.00 uur. 
 

de reis was top, met een rechtstreekse vlucht stonden we in 10.5 uur in Las Vegas. De douane was een eitje en binnen een half uur stonden we buiten. Wat hadden we nodig voor de vlucht? Esta, paspoort, negatieve test/herstelbewijs en het attest(wat ze niet lezen en in een bak pleuren). 
 

de kamer van Mandalaybay is top. Er zit een foto bij van ons uitzicht. Het gokken zelf wil nog niet fantastisch, ik noteer een minnetje van ik denk €200,-. 
 

gisteravond heerlijk spareribs gegeten, ietsjes pittig en daar pluk ik nu de vruchten van. Wij willen straks naar de peppermill voor ontbijt en dan vandaag naar downtown! 

99DE1F12-46EB-41C6-8DA8-3A24C786DC4F.jpeg

B4064FB7-5195-43BB-9C78-E777E60BC2F5.jpeg

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...