Jump to content

Van gerwen


Recommended Posts

Chat medewerker heb je vrij weinig aan, lijkt mij gewoon een lost. Terugtrekken uit een competitie is net als een blessure, en bij tennis of wielrennen is de bet dan ook gewoon lost. Alleen als het voordat de wedstrijd of tournooi van start gaat, dan gaat ie meestal op VOID. En met freebets ben je die ook meestal kwijt, hopelijk voor je zijn ze bij Betcity daar nu niet zo streng over.

Edited by Dopey (see edit history)
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@Dopey Nee wacht..

@Sjouke Als ik het niet mis heb, is je bet van het type:
2. Type weddenschappen
11) Wedden op "Winnaar" of "Geplaatst" is waar het mogelijk is om te kiezen uit een lijst met alternatieven, en te wedden op de mogelijkheid dat de deelnemer wint of zich plaatst binnen een bepaalde positie in de ranglijst van het betreffende evenement/competitie. Als er twee of meer deelnemers op dezelfde positie eindigen, dan wordt de weddenschap afgehandeld zoals gedefinieerd in <Sectie B, paragraaf 5.14>.


De afhandeling van je bet vindt in principe plaats volgens:
5. Afhandeling van resultaten
11) Bij het plaatsen van "Winnaar"- of "Geplaatst"-weddenschappen, worden geen inzetten geretourneerd voor deelnemers/uitkomsten die niet deelnemen of zich terugtrekken van het evenement (zowel voorafgaand aan als tijdens), tenzij anders vermeld. Betent B.V. behoudt zich het recht voor om naar eigen inzicht Tattersalls regel 4, zoals uitgelegd in <Sectie B, paragraaf 6>, toe te passen op enige competitie, en dit wordt vermeld in verband met het reglement van de wedaanbieding en/of de betreffende sport.

Echter je geeft in de chat aan dat van Gerwen niet één wedstrijd heeft gespeeld na je inzet. Dan geldt voor de afhandeling:
5. Afhandeling van resultaten
13) Als een deelnemer wordt gediskwalificeerd/geschorst of geweigerd voor deelname aan een volgend stadium van een evenement/competitie, dan wordt een dergelijke diskwalificatie geacht plaats te hebben gevonden op het moment dat de deelnemer uit het evenement verwijderd werd. Er worden geen wijzigingen aangebracht aan eerdere resultaten, ongeacht enige aanpassingen wegens de genoemde actie. Weddenschappen die geplaatst zijn nadat de gediskwalificeerde deelnemer voor het laatst aan het evenement heeft deelgenomen, worden ongeldig verklaard.

Als alles klopt zoals je aangeeft, moet de weddenschap dus ongeldig worden verklaard.
Bij ongeldig verklaring van een weddenschap geldt het volgende:
5. Ongeldigverklaring van weddenschappen
1) Een weddenschap kan ongeldig worden verklaard, en wordt in dat geval, afgehandeld tegen een notering van 1.00.

Dat betekent geld terug op je cash weddenschap.

Voor afhandeling van de freebet in geval van ongeldig verklaring staat niets specifieks in de bonusvoorwaarden. (art 2.2. free bet bonus)
Impliciet ga ik er van uit dat een ongeldige freebet afgehandeld wordt tegen 1.00 maar dat de waarde van de weddenschap €0 is.

Je kunt natuurlijk wel vragen of dat je misschien een nieuwe freebet krijgt, ik ga er daar bij uit dat je die op hetzelfde moment hebt ingezet als de cashbet.
Cashbets die vóór het toernooi zijn ingezet keren €0 uit, freebets die op hetzelfde moment zijn ingezet zouden ook geen waarde moeten hebben.
 

Edited by Rudi (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

Even voor de volledigheid en niks persoonlijks, ik post dit wel vaker bij player issues, 
we lezen hier op het forum altijd maar één kant van het verhaal en sommige relevante details kunnen ontbreken, en casino's posten in de regel niet over individuele gevallen.  

Dat gezegd hebbend, @TheGreatOne kan misschien contact met Betcity over je issue opnemen, hij doet dat ooit vaker in speler kwesties.

Edited by Rudi (see edit history)
Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, JackPot said:

Lijkt me terechte verlies weddenschap. Van Gerwen heeft niet gewonnen en wel meegedaan.
De bet is alleen void als t een individuele match is.

Het ligt ook aan de bookie. Ik had bij zowel TOTO als Bingoal een bet staan op van Gerwen outright.

Van Bingoal kreeg ik een mailtje dat ondanks dat het volgens de reglementen niet hoefde werd terugbetaald. Bij TOTO werd die zonder melding terugbetaald. Het gekke was dat ik ook een bet had op uitschakeling 3e ronde bij TOTO, deze werd eerst op winst gezet en vervolgens op void. Ik had ook wat gehedged op uitschakeling in andere rondes, deze gingen gewoon verloren.

Edited by FreebetFreddie (see edit history)
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Als het een outight bet is zal die in principe altijd verloren moeten zijn in het geval van van Gerwen. Sommige bookies zijn wat klantvriendelijker en voiden hem.

Betcity werkt met Kambi. Die zullen niet zo snel voiden ben ik bang.

Overigens zal iets wat in de chat gezegd worden nooit als bewijs gelden. Een medewerker kan en mag zich vergissen. T zal altijd op de voorwaarden aan komen!

 

EDIT: Als ik de voorwaarden lees zoals @Rudihier boven laat zien zou het een void moeten zijn. @BetCity Helpdesksnijdt zichzelf in de vingers met deze voorwaarden. Maar of de bookmaker (Kambi) het nu voidt of niet. Het zijn hun reglementen. Je kunt altijd de KSA aanschrijven als betcity verder niet wil helpen.

Edited by LuukFOD (see edit history)
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

22 uur geleden zei Sjouke:

Van Gerwen als winnaar van het toernooi gezet , 35 euro opgezet , er werd mij verteld deze zou worden gevoid. (Heb bewijs in de chat geschiedenis)

Later krijg ik het bericht dat hij toch als verloren word beschouwd,

Kan ik hier iets aan doen? Voel me zwaar gepiepeld

Beste speler/spelers,

We begrijpen volkomen dat de situatie rondom het uitvallen van Michael van Gerwen (en anderen) tijdens het PDC World Darts Championship 2022 voor nogal wat discussie heeft gezorgd. Graag geven wij via deze weg dan ook een duidelijke toelichting over de afhandeling van de weddenschap over de toernooiwinst.

Helaas werden Vincent van der Voort, Michael van Gerwen en Dave Chisnall tijdens het toernooi positief getest op het coronavirus en moesten deze spelers zich noodgedwongen terugtrekken. De wedstrijden die zij, na de positieve test, eigenlijk hadden moeten spelen werden afgelast en hun tegenstanders ontvingen een 'bye', oftewel een reglementaire overwinning. Om deze reden werden alle inzetten op deze specifieke wedstrijden ongeldig verklaard en de quoteringen naar 1.00 veranderd.

Natuurlijk waren er ook veel spelers die in hadden gezet op toernooiwinst van bepaalde darters. Iedere darter die aan het toernooi begon, kwam in aanmerking voor de toernooiwinst. Gedurende het toernooi worden er natuurlijk spelers uitgeschakeld, die zodoende geen kans meer maken op de eindoverwinning. Of deze speler nou op een sportieve wijze (door een nederlaag), een blessure of een diskwalificatie wordt uitgeschakeld, de afhandeling van de weddenschap voor de toernooiwinst blijft hetzelfde: de weddenschap is verloren.

Dit is ook terug te lezen in de voorwaarden van ons Sportsbook:

5. Afhandeling van resultaten

11) Bij het plaatsen van "Winnaar"- of "Geplaatst"-weddenschappen, worden geen inzetten geretourneerd voor deelnemers/uitkomsten die niet deelnemen of zich terugtrekken van het evenement (zowel voorafgaand aan als tijdens), tenzij anders vermeld. Betent B.V. behoudt zich het recht voor om naar eigen inzicht Tattersalls regel 4, zoals uitgelegd in <Sectie B, paragraaf 6>, toe te passen op enige competitie, en dit wordt vermeld in verband met het reglement van de wedaanbieding en/of de betreffende sport.

Hoewel wij natuurlijk ook betreuren dat de eerder genoemde spelers niet volledig mee hebben kunnen strijden om de toernooiwinst, blijft het een feit dat zij het toernooi allen niet hebben gewonnen. De winnaar van het toernooi is Peter Wright. De inzet op elke andere speler met betrekking tot toernooiwinst is dus helaas verloren, volledig volgens de voorwaarden van ons Sportsbook.

Mochten individuele spelers hier nog vragen over hebben, zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,

BetCity

  • Like 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Keurige reactie van Betcity.

Ik vraag me nu iets sterker dan eerst af of dat @Sjouke de cash weddenschap outright echt tussen de tweede en derde ronde van het PDC heeft ingezet,
of zich vergist heeft. Ik weet ook niet uit mijn hoofd of dat Betcity deze markten sluit zodra een toernooi start, of de odds aanpast.

Link to comment
Share on other sites

Ingezet op 26 december dat is tussen de 2e en 3e ronde, zoals ik de voorwaarden lees moet voor de afhandeling van de weddenschap dan artikel 5.13 voor jou gelden, 
maar ook ik heb het wel eens mis met de kleine lettertjes.

De officiele klachtenregeling bij Betcity staat keurig op hun website: https://www.betcity.nl/complaint  dat is per mail of per brief die kun je proberen als je dat de moeite waard vindt.

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...