Jump to content

Saldo weg bij Bingoal


DeValsspeler

Recommended Posts

Zojuist bij inloggen op Bingoal zag ik de volgende melding bovenaan de pagina staan: Beste klanten, Wij zijn ons bewust van de weergavefout in het saldo van sommige Bingoal klanten. Deze fout is gemeld aan onze technische diensten en wordt zo spoedig mogelijk bekeken. Wij willen ons verontschuldigen voor het ongemak.

Ik hoopte even dat ze mijn saldo per abuis op 10 miljoen hadden gezet, maar helaas, mijn saldo stond op 0 terwijl er zeker wel wat op mijn account stond. Sterker nog, tegelijkertijd kwam ook de melding in beeld dat ik een prijs in het weekend toernooi had gewonnen. In de transactie geschiedenis (of historiek zoals zij het noemen) staat verder niets over de vermindering van het saldo. Het is echter niet slechts een weergavefout, want ik kan ook niet spelen wegens 'onvoldoende saldo'.

Het is ook ongetwijfeld bij meer mensen het geval, want in de ranglijst van het nieuwe toernooi staat nog maar 1 persoon, terwijl daar normaal gesproken al zeker meerdere mensen zouden staan.

Knullig dat dit gebeurt natuurlijk, maar het feit dat ze keurig een melding bovenin het scherm hebben staan biedt wel vertrouwen dat het wordt opgelost.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

33 minuten geleden zei Remco86:

Raar! Ik was in de veronderstelling dat er hier niets aan de hand was. Maar ik zie dus alleen mijn bonussaldo. Als ik wil inschrijven in het nieuwe weektoernooi lukt dat ook niet vanwege onvoldoende saldo. Of kan je sowieso niet inschrijven met bonusgeld?

Bonus geld telt inderdaad niet mee voor het toernooi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.