Jump to content

speel je gezellig mee? Homegame op maandagavond 20:45u


Peneloopee

Recommended Posts

Hallo OneTimers,

Heb je zin om een keer gezellig met ons mee te spelen? Wij spelen iedere maandagavond een Homegame via PokerStars om 20:45 uur stipt.

De laatste tijd is dit een Rebuy toernooitje voor $ 1,00 (echt geld). Eerste half uur onbeperkt rebuy en na die tijd 1 add-on voor $ 1,00. We hebben steeds vaker 2 tafels.

Als je zin hebt, dan ga je naar de lobby van Pokerstars en in de rechterzijbalk zoek je naar "Home Games". Als je dat gevonden hebt zie je links een balkje met de tekst "lid worden v/e pokerclub" en klik daarop. Vervolgens meld jij je aan met:

ID: 28405

uitnodigingscode: peneloopee

(Vul hier je echte naam in en niet je spelersnaam).

Na goedkeuring - door mij - ben je lid van onze Homegame Den Bosch poker en kun je gezellig met ons meespelen.

Alle spelregels van PokerStars zijn van toepassing. Late inschrijving is slechts 10 minuten.

Greetz Peneloopee

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Ik vind het trouwens wel een leuk idee om vanuit onetime een homegame te starten. De vraag is alleen of dit zomaar wordt toegelaten...@thegreatone

Het online aanbieden van casino's en ook online pokerroom die zich richt op de Nederlandse markt is illegaal bezig aangezien deze partijen geen vergunning hebben en deze markt nog niet gereguleerd is. Oftewel het is volgens de wet op de kansspelen niet toegestaan. Dat bijna 1.500.000 Nederlanders een gokje wagen online laat ik er dan maar even buiten ;-)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...

@JackPot De homegame is nog altijd actief op de maandagavond. Dus mocht je je een keertje vervelen? Wees welkom. We spelen een rebuy toernooitje voor 1 euro.  Eerste half uur onbeperkt rebuy + een add on. Friendly game.

Heb jij ook een passie voor pokeren? Speel gezellig mee met onze vriendelijke homegames op de maandagavond om 20:45 uur.

Pokerstars --> lid worden van een pokerclub --> selecteer Den

Bosch poker --> Club ID: 28405 --> Uitnodigingscode: peneloopee.

Join us now :smile: 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...