Jump to content

Shir in Vegas!!!


Shir

Recommended Posts

Over 2 dagen zit ik alweer in het vliegtuig van Brussel naar London, daar moet ik dan een paar uurtjes wachten voor m'n vlucht naar Vegas. Heb er ontzettend veel zin in! Ga voornamelijk omdat ik uit ben genodigd als gast van Matchroom Sports om naar de Mosconi Cup te komen. Maar zal zeker wel wat Pai Gow spelen, veel eten, paar feestjes doen, poolen en wat shoppen. Ik zit in Aria voor een mooie prijs door Mlife gebeld te hebben. Zal wat vrienden zien uit m'n oude wereldje voordat ik op werd geslokt door iGaming.

Zal proberen wat updates en foto's te posten maar zal misschien niet heel veel over gokken gaan. Ik ga deze keer wel proberen de 7-card straght te hitten bij het bonus spel! Nog steeds teleurgesteld over de 6-card straight flush afgelopen zomer!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

voor mij nog 23 dagen tot ik er weer ben, maat van me is er komende week maar die moet daar op een beurs staan.

je had het over de bonusgame...in flamingo heb je een bonusgame en dat is de 6-card bonus, maak je daar een 6 kaart royal van ruiten win je een miljoen van andere soorten 100k, maar ik had afgelopen zomer bijna die ruiten royal alleen kreeg ik de 8 ruiten ipv de J ruiten en moest ik het doen met 150 dollar X(

Link to comment
Share on other sites

Dank je wel allemaal! Net even ingechecked bij het Sheraton Hotel hier bij Brussels Airport. Ben blijkbaar lid van de SPG club en zit op een speciale vloer voor SPG leden. Heb hier een keer eerder geslapen maar kan me niet herinneren of de kamer toen kleiner was ofzo, maar op zich allemaal prima. Net wezen eten met een vriend van me in Leuven dus ben nu wel klaar met België en klaar om naar Vegas te gaan.

Was gisteravond trouwens in Casino de Namur met collega's en potentiële klanten, de BPC is daar nu bezig, dus het was daar lekker druk. 50 euro gewonnen met domme bet van m'n collega: hij zei dat er minder dan 10 mensen naar me toe zouden komen om me gedag te zeggen. Volgens hem zouden de pokerspelers me niet meer kennen. Na 42 stopte tie met tellen door de tilt haha.

Ook nog even op de automatische roulette gespeeld, in totaal 450 euro gewonnen ofzo. Hopelijk niet al m'n geluk in Namen opgebruikt meteen! Heb ook gelijk wat dollars kunnen wisselen met een pokerspeler voor een leuke rate, scheelt weer wat gedoe in Vegas.

Morgen net voor 12en m'n vlucht naar Londen, heb al ingechecked voor die vlucht en voor die naar Vegas. Nu maar even dingen opladen enzo en dan bed tijd! Alleen naar Vegas gaan is altijd weer spannend maar ik heb er zin in!!!

Link to comment
Share on other sites

Aangekomen!!! Vluchten waren prima te doen, vlucht naar Vegas zat ik achterin op zo'n rij met 2 stoeltjes. Lekker veel ruimte voor m'n beentjes.

Op de stoelen om me heen zaten allemaal poolers. Probeerde undercover te blijven tot iemand die beetje vooraan zat naar de WC ging: Hey!!! Jij bent toch Shirley???

Daarna geen moment rust meer gehad lol.

Zit dus in Aria, 54e verdieping, kamer was al toegewezen, helaas geen strip view maar ach, die heb ik al vaak genoeg gezien. Kon voor 20 dollar extra per nacht wel een suite krijgen maar gebruik het geld liever voor andere dingen en ben niet van plan heel veel tijd op m'n kamer door te brengen. Video van de kamer te vinden in de Whatsapp groep.

Nu even aan het twijfelen wat ik ga doen: hier op kamer blijven, beneden Pai Gow spelen of even naar de pool club... Eerst maar eens telefoon opladen en dan een beslissing nemen...

Link to comment
Share on other sites

Ben dus uiteindelijk naar beneden gelopen :)

Eerst even bij Lemongrass een Red Beef Curry op maar moest om daar te komen langs de Pai Gow tafels lopen. Floor en dealster zwaaiden meteen: hey je bent weer terug!

Na het eten toch maar even gaan zitten haha. 300 dollar ingewisseld, verlies meteen de eerst 3 handen, niet eens een push. Floor begint te lachen en zegt: het komt wel goed, ik blijf wel ff kijken. Hit meteen wat bonusjes maar win de handen niet, maar alle kleine beetjes helpen.

Grootste bonus was $125 voor m'n 4 azen, dealster had de 5e :(

Wilde blijven zitten tot ongeveer 1 uur op z'n minst maar dat werd uiteindelijk 3 uur haha. Wel weggelopen met $700 winst. Begon eerst met $25 per hand te spelen en toen $50. Toen ik zo'n $500 had ging ik twee handen tegelijk spelen. Dieptepunt was toen ik nog maar $25 over had en hoogtepunt rond de $800.

Man die naast me zat had iets van $40k verloren ofzo maar hij kon er nog om lachen.

Lig nu in bed dit te typen voor ik het allemaal vergeet. Geen spannende plannen voor morgen, kijk wel hoe laat ik wakker ga worden en wie er allemaal wat gaan doen. Trusten!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...