Jump to content

Bingoal de langzaaaaaaamste met uitbetalingen


Recommended Posts

Ik ben groot fan van Bingoal en haar acties, maar toch een klein puntje van kritiek. Ik speel bij meerdere legale online casino's, en het valt me op dat er qua traaaaaaaagheid van uitbetalingen eentje er met kop en schouders bovenuit steekt: Bingoal. Betcity is ultrasnel, kansino en Bet365 idem en de anderen hebben de uitbetalingsverzoeken ook vaak binnen no time goedgekeurd. Bij Bingoal worden uitbetalingen niet goedgekeurd in het weekend (maar storten kan natuurlijk wel probleemloos) en ook doordeweeks duurt het vaak langer dan 1 dag voordat de transactie überhaupt goedgekeurd wordt, dan staat 'ie dus nog niet op de rekening. En vanuit het oogpunt van kansspelverslaving is het pronkende 'annuleer'-knopje naast de uitbetaling ook niet echt wijs. (Bij bijvoorbeeld Bet365 kun je dit uitzetten!) 

Hebben jullie dezelfde ervaringen als ik? Hopen dat Bingoal hier meeleest en er wellicht iets aan kan doen, dan wordt de site nóg beter dan 'ie al is!

Link to comment
Share on other sites

Het ligt er volgens mij wanneer je de aanvraag doet, voor een bepaald tijdstip in de middag (geen idee wanneer precies) staat het er de volgende dag in de avond op bij mij. Als je 's avonds doordeweeks een uitbetaling aanvraagt, moet je 2 volle dagen wachten.

Ik vind 2 dagen ook wel meevallen,  volgens mij doet TOTO er langer over. En het moet ook nog helemaal uit Belgie komen :P

Edited by FreebetFreddie (see edit history)
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...