Jump to content

Je hit een OneTimer. Hoe vertel je dit aan ......


LasVegasNic

Recommended Posts

  • 8 months later...

Tja, dat is een goede vraag. Dat ligt er een beetje aan hoeveel het is. Zelf zou ik tot een miljoen het aan iedereen vertellen. Boven het miljoen wordt het al lastiger. Familie/vrienden gaan dat toch iets van je verwachten en hoe ga je dan om met verzoeken van totale vreemden.

Stel dat het een super groot bedrag is, bijvoorbeeld de 30 miljoen in de oudejaarsloterij, wat dan? Ik denk dat ik angstig zou worden dat er één of andere idioot mijn gezin iets zou aandoen. Maar met zo'n groot bedrag gaat je levensstijl veranderen. Hoe ga je dat dan vertellen?

Lastig, we wachten eerst die OneTimer wel af ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ik vertel sowieso niemand wat het bedrag is. Behalve dan m'n vriend. M'n moeder en broers/zus krijgen wel te weten dat ik win, maar ook niet hoeveel. Krijg je anders een rare relatie denk ik, los van eventuele verwachtingen. Ik zou wel gul zijn, maar wil geen bedelaars uit alle hoeken vandaan zien komen.

Goed doordacht. Voordat je het weet heb je opeens extra "vrienden" of krijg je mensen aan de deur voor adviezen en .......

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.