Spring naar bijdragen

jslk is erbij!


jslk

Aanbevolen berichten

Hallo allemaal,

jslk (Jasper) hier; Ooit lid op pokerinfo en nooit helemaal het spel poker losgelaten en nog altijd met lol en af en toe een leuk resultaat. Ik speel vooral MTT's (PLO en NLH) en cashgames (PLO). Is een licht winstgevende hobby zullen we maar zeggen, maar de 'echte' onetimer is er nog niet van gekomen, al houd ik hoop!

Een klein decennium geleden een aantal keer in Vegas geweest (o.a. door een pakketje te winnen op Everest poker way back when) en daar in m'n nog wilde(re) jaren mooie dingen meegemaakt en veel geld verbrand. Nu, 3 kinderen en vele jaren later, ga ik met wat vrienden eind september weer een weekje naar Vegas; En direct na het boeken van de trip maar een toernooitje gestart op GG en toen meteen reis en verblijf (nagenoeg) teruggewonnen; altijd lekker, een gratis vakantie!

Verder voor de hobby wat sportsbetten en nu alle vergunde casino's die leuke bonussen hebben daar ook lekker mee aan het rommelen. Met bonussen lukt het vaak wel om leuke winstjes te draaien; Zonder bonussen bak ik er veel minder van, een licht verliesgevende hobby zullen we maar zeggen.

Heel veel tijd heb ik helaas niet (berg kinderen, werk, nog meer werk en ook nog een hond) om erg actief te worden op dit forum; maar ik hoop dat ik hier en daar toch wat kan reageren/posten!

Groet en succes aan de (online) tafels!

WhatsApp Image 2022-04-18 at 11.05.04 PM.jpeg

  • Like 4
  • Thanks 1
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.