Jump to content

Etappe previews Giro 2022


Recommended Posts

Giro d’Italia etappe 1

Vandaag start de eerste grote wielerronde van het jaar. De Giro d’Italia vertrekt in Hongarije. De eerste etappe is meteen een grote kans op een Nederlandse ritzege. De etappe is vlak, maar finale is lastig.

De renners vertrekken om 12.40 in Boedapest. Zorg ervoor dat je je weddenschappen daarvoor hebt ingezet want lang niet alle vergunde bookmakers bieden de mogelijkheid tot live wedden op wielrennen. Na de start volgen 190 kilometer over voornamelijk vlakke wegen waarbij we traditioneel een groepje gelukszoekers in de vlucht van de dag gaan zien.

Het parcours veranderd een paar kilometer voor de streep. Het is ineens klimmen geblazen. Er moet 5,6 kilometer geklommen worden tegen een gemiddeld stijgingspercentage van 4,4%. De lastigste gedeelten gaan tegen 8%. Geen superzware klim, maar zwaar genoeg om de meeste sprinters overboord te gooien. 

De finale
De laatste kilometer kent twee ruime bochten en het stijgingspercentage van 5% vlakt naar de finish toe af. Een massasprint gaat het hier niet worden. Naar onze mening is er maar één topfavoriet voor deze etappe en dat is Mathieu van der Poel. De Nederlander won vorig jaar op een vergelijkbare aankomst in de Tour de France en kan op meerdere manieren winnen. Hij kan zelf aanvallen, counteren of meegaan in een groepje en de sprint winnen. 

Brunsie’s drie sterren voor de eerste etappe:

***
Mathieu van der Poel (Alpecin Fenix | 2.35 bij Bingoal | 2.12 bij TOTO)

**
Biniam Girmay (Intermarché Wanty Gobert | 7.00 bij Bingoal | 6.30 bij TOTO)

*
Caleb Ewan (Lotto-Soudal | 8.00 bij Bingoal | 7.15 bij TOTO)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Giro d'Italia etappe 2

Met Mathieu van der Poel in het roze staat vandaag de tweede etappe in de GIro van 2022 op het programma. We gaan tijdrijden over een afstand van 9,2 kilometer door downtown Boedapest. 

De renners starten op het Heldenplein en hebben het de eerste drie kilometer met slechts vier bochten redelijk gemakkelijk. Daarna volgt er een technische zone met veel draaien en keren van ongeveer anderhalve kilometer. Vervolgens steken de renners de Donau over en volgen er een aantal lange stroken. Maar dan! Net wanneer de verzuring begint in te treden gaat de weg omhoog. Steil omhoog. De eerste 300 meter van de klim van 1,3 kilometer gaan á 14% omhoog. Daarna vlakt te klim af, maar kun je richting de finish nog verraderlijk stil vallen. 

Brunsie's drie sterren voor de tweede etappe

***
Tom Dumoulin (Jumbo - Visma | 2.40 bij Bingoal | 2.50 bij livescore Bet)

**
Tobias Foss (Jumbo - Visma | 10.00 bij Bingoal | 9.50 bij livescore Bet)

*
Magnus Cort (Education First | 20.00 bij Bingoal | 21.00 bij livescore Bet)

Link to comment
Share on other sites

Giro d'Italia etappe 3

Na de spectaculaire finales van vrijdag en zaterdag, mede ingegeven door het parcours, trekt het peloton vandaag ten strijde in een etappe die op papier massasprint op het voorhoofd gestempeld heeft. De etappe is de laatste op Hongaars grondgebied en is maar liefst 201 kilometer lang. Onderweg zijn er van Kaposvár naar Balatonfüred nauwelijks obstakels en wind staat er vandaag ook nauwelijks. Er zullen ongetwijfeld een aantal gelukszoekers het hazenpad gaan kiezen, maar gezien de lengte is een gecontroleerde race het meest waarschijnlijk.

De finale
Op 10 kilometer van het einde maakt het peloton een draai van 180 graden en daarna voert de rest van de etappe over brede wegen langs de kust. De laatste rechte lijn is zelfs 3 kilometer lang. Er dus geen noodzaak voor geduw en getrek voor positie. We verwachten een cleane, maar supersnelle sprint waar de kanonnen van het peloton de strijd met elkaar aangaan in de laatste honderden meters. 

Of Mathieu van der Poel zich tussen dat sprintgeweld gaat laten zien, wagen we te betwijfelen. 'MVDP' heeft zijn etappe zege binnen en wil zijn roze trui naar Sicilië brengen. Vandaag verwachten we mannen als Caleb Ewan, Mark Cavendish en Giacomo Nizzolo van voren.

Brunsie's drie sterren voor de derde etappe

***
Caleb Ewan (Lotto Soudal | 3.25 bij Bingoal | 2.90 bij Circus)

**
Mark Cavendish (Quick Step Alpha Vinyl | 3.25 bij Bingoal | 2.90 bij Circus)


Giacomo Nizzolo ( Israel Premier Tech | 12.00 bij Bingoal | 10.00 bij Circus)

Link to comment
Share on other sites

Giro d’Italia etappe 4

Na drie dagen koersen in Hongarije en een dag om te reizen gaat de Giro d’Italia vandaag echt van start. En hoe! Met Mathieu van der Poel in het roze wacht een spectaculaire finale op de flanken van vulkaan Etna. 

De renners starten de etappe vandaag in Avola en rijden de hele dag op een geaccidenteerd parcours. Er zijn echter in deze fase van etappe nog geen bergpunten te verdienen. Na een gestage opgang volgt er na een kilometer of vijftig een omslag en daalt de weg voor een periode van dertig kilometer. Daarna is het vlak tot 23 kilometer voor de finish de Etna opduikt.

De finale
In de finale zijn twee strepen voor een tussensprint getrokken, maar de weg loopt dan al dusdanig omhoog dat er van een sprintersbal geen sprake meer kan zijn. De eerste kilometers van de klim zullen voor de meeste renners in het peloton echter nog wel te doen zijn. Na zeven kilometer wordt het echt steil en wordt er zeven kilometer echt flink geklommen. Daarna vlakt de klim weer iets af, al volgt er enkele kilometers later nog een strook van 11%. In de echte finale zijn de percentages wat minder heftig. 

Dit is een ontzettend lastige etappe om te voorspellen. Klimmers met ambitie voor de dagzege die zich geen zorgen hoeven te maken over een klassement zullen voor de Etna al weg willen zijn. Renners als Guillaume Martin en Bauke Mollema moeten het van een vroege aanval hebben om kansrijk te zijn. 

Andere klimmers zoals Pello Bilbao, Lennard Kämna of Romain Bardet hoeven niet zo vroeg het hazenpad te kiezen, maar kunnen met hun klimcapaciteiten het verschil maken op de Etna zelf. Dan zijn er daarnaast nog de klassementsrenners die zelf natuurlijk ook een duit in het zakje kunnen doen. Richard Carapaz verloor in de tijdrit in Boedapest kostbare seconden op Simon Yates en wil die misschien nu al terughalen. 

Dat er meerdere scenario’s mogelijk zijn en er veel kanshebbers zijn voor de zege blijkt ook wel uit de odds van bookmakers. Normaal gesproken krijgt een topfavoriet odds van 2.50 of 2.75. Nu beginnen de odds bij Bingoal op 10.00.

Brunsie’s drie sterren voor de eerste etappe
 

***
Lennard Kämna (Bora - Hansgrohe | 10.00 bij Bingoal | 12.50 bij Toto)

**
Pello Bilbao (Bahrain Victorious | 12.00 bij Bingoal | 12.50 bij Toto)

*
Richard Carapaz (Team Ineos | 15.00 bij Bingoal | 17.00 bij Toto)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Giro d'Italia etappe 5

Waar het gisteren geweldig geld verdienen was gaat het vandaag weer om wat mindere odds. Dat wil echter niet zeggen dat de etappe van Catania naar Messina niet interessant is om op te wedden. Het belooft immers een interessante etappe te worden. In Messina wordt een sprint verwacht, maar komen alle sprinters goed over de Portella Mandrazzi?

De top van deze klim van meer dan 20 kilometer ligt weliswaar op 100 kilometer van de streep, maar als er flink aan de boom geschud wordt door aanvallers, kunnen pure sprinters als Caleb Ewan en Mark Cavendish toch in de problemen komen. 

De etappe vertrekt in Catania en daarna gaan we in gestrekte draf naar de Col. Na top dalen we 24 kilometer waarna er een fase gaat ontstaan waarbij het peloton gaat moeten hergroeperen. Op weg naar Messina gaan we op 23 kilometer van de aankomst nog een 'hupsje' over en daarna kunnen de sprinterstreinen van de sprinters die nog aan boord zijn zichzelf op kop van het peloton zetten om de laatste vluchters ruim voor Messina in te rekenen. 

De finale
De finale is in tegenstelling tot de sprint op Hongaarse podium niet breed en lang rechtdoor. Op anderhalve kilometer voor de finish is een scherpe bocht naar links geplaatst, gevolgd door een scherpe knik naar rechts. Daar kunnen de sprinterstreinen wagonnetjes verliezen. De laatste 900m is rechtdoor sprinten. 

Topfavoriet voor deze etappe is Mark Cavendish. De Brit won zondag in Hongarije en toonde aan het werk van zijn Quick Step ploeg af te kunnen maken. Quick Step zal daarom weer vol voor Cav rijden. Die andere topsprinter, Caleb Ewan, was niet op afspraak zondag en zal zich vandaag willen revancheren. Het is echter de vraag hoe goed Ewan over de Portella Mandrazzi komt en hoeveel kracht het kost om daarna terug in het peloton te komen. 

Brunsie's drie sterren voor de vijfde etappe

*** 
Mark Cavendish (Quick Step - Alpha Vinyl | 4.65 bij Bingoal | 5.00 bij Circus)

**
Caleb Ewan (Lotto Soudal | 3.25 bij Bingoal | 3.25 bij Circus)

*
Fernando Gaviria (Team UAE | 12.00 bij Bingoal | 10.00 bij Circus)

Mocht je je geluk vandaag toch eens extra willen testen. Bij Bingoal kun je mee spelen met de secondenroulette. De seconden in de winnende tijd van de etappe geven bingohttps://www.bingoal.nl/nl/Sport/Wielersport#/detail/642193

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Giro d'Italia etappe 6

De etappe van vandaag lijkt enigszins op die van gisteren qua profiel. Een beklimming vroeg in de etappe en daarna geleidelijk steeds vlakker. Het grote verschil is echter dat de klim van gisteren een enorme impact in het koersverloop had en het klimmetje van vierde categorie van vandaag voor vrijwel iedere renner goed te doen zal zijn. Dat maakt dit een ideale etappe voor een massasprint. 

De finale
De laatste vijf kilometer zijn rechtdoor op een brede weg. Een veel beter parcours kunnen echte topsprinters niet wensen. Geen nerveus gedraai en gekeer, maar de trein het werk laten doen en de gashendel steeds een stukje verder opendraaien. Topfavorieten zijn opnieuw Cavendish en Ewan, maar ook Mathieu van der Poel kondigde aan mee te gaan sprinten. 

Brunsie's drie sterren voor de zesde etappe

***
Mark Cavendish (Quick Step - Alpha Vinyl | 3.25 bij Bingoal | 3.00 bij TOTO)

**
Caleb Ewan (Lotto Soudal | 3.00 bij Bingoal | 3.00 bij TOTO)

*
Mathieu van der Poel (Alpecin - Fenix | 18.00 bij Bingoal | 18.75 bij TOTO)

Heb jij een messcherp voorgevoel over de tijd wanneer de winnaar over de streep komt? Speel dan ook eens mee met de secondenroulette op Bingoal. https://www.bingoal.nl/nl/Sport/Wielersport#/detail/644867

Link to comment
Share on other sites

1 uur geleden zei Brunsie:

Giro d'Italia etappe 6

De etappe van vandaag lijkt enigszins op die van gisteren qua profiel. Een beklimming vroeg in de etappe en daarna geleidelijk steeds vlakker. Het grote verschil is echter dat de klim van gisteren een enorme impact in het koersverloop had en het klimmetje van vierde categorie van vandaag voor vrijwel iedere renner goed te doen zal zijn. Dat maakt dit een ideale etappe voor een massasprint. 

De finale
De laatste vijf kilometer zijn rechtdoor op een brede weg. Een veel beter parcours kunnen echte topsprinters niet wensen. Geen nerveus gedraai en gekeer, maar de trein het werk laten doen en de gashendel steeds een stukje verder opendraaien. Topfavorieten zijn opnieuw Cavendish en Ewan, maar ook Mathieu van der Poel kondigde aan mee te gaan sprinten. 

Brunsie's drie sterren voor de zesde etappe

***
Mark Cavendish (Quick Step - Alpha Vinyl | 3.25 bij bingoal | 3.00 bij TOTO)

**
Caleb Ewan (Lotto Soudal | 3.00 bij bingoal | 3.00 bij TOTO)

*
Mathieu van der Poel (Alpecin - Fenix | 18.00 bij bingoal | 18.75 bij TOTO)

Heb jij een messcherp voorgevoel over de tijd wanneer de winnaar over de streep komt? Speel dan ook eens mee met de secondenroulette op bingoalhttps://www.bingoal.nl/nl/Sport/Wielersport#/detail/644867

Over die secondenroulette, die is wellicht handig voor mensen die (een deel van) hun sportbonus willen vrijspelen met klein verlies op de bonustegoeden. (3.33%) 60 inzetten en altijd 58 terugkrijgen, weet alleen niet of dat mag?
 

Doe ik zelf vooralsnog niet, heb wat kleine betjes gedaan om hopelijk een klein beetje te winnen en een beetje bonusomzet te draaien..

Screenshot 2022-05-12 114927.png

Edited by jslk (see edit history)
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

6 uur geleden zei jslk:

Over die secondenroulette, die is wellicht handig voor mensen die (een deel van) hun sportbonus willen vrijspelen met klein verlies op de bonustegoeden. (3.33%) 60 inzetten en altijd 58 terugkrijgen, weet alleen niet of dat mag?
 

Doe ik zelf vooralsnog niet, heb wat kleine betjes gedaan om hopelijk een klein beetje te winnen en een beetje bonusomzet te draaien..

Screenshot 2022-05-12 114927.png

Bam, 4,36 winst, haha

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Giro d'Italia etappe 7

De sprinters kunnen weer terug in hun cocon. De komende dagen wordt het alles behalve een massasprint. De etappe van vandaag kent vier beklimmingen die mee tellen voor de bergtrui, maar het is tussen Diamante en Potenza geen moment vlak. Met het oog op wat de komende dagen nog op het programma staat verwachten we niet direct dat de klassementsrenners het achterste van hun tong gaan laten zien. Een ideale dag voor renners als Guillaume Martin en Bauke Mollema dus. 

Vanuit de start rijden de renners de eerste 35 kilometer over redelijk vlak parcours waarbij er een felle strijd zal zijn om in de kopgroep te zitten. De kopgroep heeft immers vandaag net als in de etappe naar de Etna kans van slagen. Na de eerste gecategoriseerde beklimming van de dag, de Passo Colla, is het de rest van de etappe op en af met een pittige finale.

De finale
Die finale begint vandaag eigenlijk al op ruim zestig kilometer voor de streep als de  Mont. Grande di Viggiano opdoemt. Deze kim is 6,6 kilometer lang aan 9,1% gemiddeld. De percentages schieten maximaal naar 15%. Hier gaat de koers ontbranden. De sterkste renners uit de kopgroep willen hier hun slag slaan. Na de top volgt een afdaling die de renners recht naar de La Sellata. De laatste beklimming is met 7,8 kilometer aan 5,9% ook geen makkelijke col. Na de top is het in volle vaart naar de tussensprint en vandaar naar Potenza waar volgens ons een klein groepje vluchters om de dagzege gaat sprinten.

Als Nederlandse wielerfan wordt het smullen vandaag. Je kunt er donder op zeggen dat er tenminste twee landgenoten in de vlucht van de dag willen zitten. Zowel Mathieu van der Poel als Bauke Mollema zal deze etappe met rood omcirkelt hebben in het routeboek. Ik speel alle ballen op Bauke. Mollema is ervaren en gespelen genoeg om de koers te lezen en op het juiste moment het hazenpad te kiezen.

Brunsie's drie sterren voor de zevende etappe

***

Bauke Mollema (Trek - Segafredo | 15.00 bij Bingoal | 18.00 bij Toto)

**

Magnus Cort Nielsen (EF - EasyPost | 12.00 bij Bingoal | 13.50 bij Toto)

*
Mathieu van der Poel (Alpecin - Fenix | 12.00 bij Bingoal | 11.25 bij Toto)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Giro d'Italia etappe 8

Vandaag wordt de eerste etappe op het Italiaanse vaste land verreden en het is meteen een etappe die voor opschudding gaat zorgen. In plaats van een etappe van en naar een plaats rijden de renners vandaag een criterium in en om Napoli. De rit is met 153 kort, maar explosief. Er moet veel kort en pittig klimwerk geleverd worden en de finale wordt extra gekruid met twee klimmetjes waar aanvallers kun kans kunnen wagen.

De finale
Bij het ingaan van de laatste lokale ronde is alle hens aan dek. Op dertig kilometer voor de meet moet er op de Monte di Procida 2 kilometer á 6,8% geklommen worden. Het is geen Muur van Hoei, maar aanvallers gaan hier hun kans wagen. een kilometer of 20 later is het opnieuw klimmen geblazen. Als een soort Poggio in Milaan - San Remo kan de laatste beklimming in het plaatsje Coroglio voor de beslissing zorgen. Deze helling 3,3 kilometer lang en loopt gemiddeld 4,5% omhoog. Op de top is het vier kilometer dalen en dan nog drie kilometer vlak naar de finish.

Kijkend naar het parcours zijn er een paar renners die er als kandidaat-ritwinnaar bovenuit steken. De eerste naam is natuurlijk die van Mathieu van der Poel. 'MvdP' zat gisteren niet mee in de ontsnapping en heeft zich daardoor in alle rust kunnen voorbereiden op deze etappe. Zijn grootste concurrenten voor de etappezege is Magnus Cort Nielsen. De Deen heeft dezelfde explosieve kwaliteiten als Van der Poel. De verrassende winnaar van Gent - Wevelgem, Biniam Girmay, werd achter Van der Poel tweede in de eerste etappe en is ook op dit parcours zeker niet kansloos.

Brunsie's drie sterren voor de achtste etappe

***
Mathieu van der Poel (Alpecin - Fenix | 3.00 bij Bingoal | 3.40 bij Toto)

**
Magnus Cort Nielsen (EF EasyPost | 15.00 bij Bingoal | 14.25 bij Toto)

*
Biniam Girmay (Intermarche Wanty Gobert | 7.00 bij Bingoal |  6.10 bij Toto)

Ook vandaag kun je bij Bingoal weer inzetten op de secondenroulette. Mijn oudste dochter Elisabeth voorspelt 36 als winnende seconde. 

Screenshot 2022-05-14 09.18.36.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Giro d'Italia etappe 10

Na een welverdiende rustdag kunnen de renners de eerste 100 kilometer van de etappe van vandaag gebruiken om de benen weer wat losser te fietsen. Er zijn geen obstakels op de weg. Dat is wel anders in het tweede gedeelte van de etappe, waar het eigenlijk geen moment meer vlak is. Er zijn drie klimmetjes geklasseerd voor de bergtrui. 

De finale
De finale begint veertig kilometer van de streep bij de tussensprint. Daar moeten de renners die hun oog hebben laten vallen op deze etappe op hun hoede zijn. Na de sprint volgen er twee vinnige beklimmingen. Daar kan het verschil gemaakt worden. Op tien kilometer van de streep is er een laatste beklimming. Op de top van deze Monsano (4,2 kilometer klimmen a 4,2%, maar met een strook van 11% halverwege) is het nog zes kilometer naar de streep. Hierna volgt een afdaling en komt de finish in Jesi in zicht. De laatste anderhalve kilometer lopen vals plat omhoog. 

Het is voor de derde keer deze Giro dat men het parcours op het lijf van Mathieu van der Poel geschreven heeft. Na de eerste etappe (winst) en het criterium in Napoli (in de aanval, maar geviseerd door de andere renners) is dit opnieuw een kans voor 'MVDP' om een rit te winnen. De concurrenten zijn hetzelfde als eerder deze Giro. Gent - Wevelgem winnaar Girmay toont zich naast een tropische verrassing ook een heel slimme en sterke coureur die weet hoe het spel gespeeld wordt. De Magnus Cort Nielsen is altijd iemand om in de gaten te houden in dit soort etappes.

Brunsie's drie sterren voor de tiende etappe:

***
Mathieu van der Poel (Alpecin - Fenix | 4.00 bij Bingoal | 4.10 bij Toto)

**
Biniam Girmay (Intermarché Wanty Gobert | 6.00 bij Bingoal | 6.00 bij Toto)

*
Magnus Cort Nielsen (EF EasyPost | 15.00 bij Bingoal | 15.25 bij Toto)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Giro d'Italia etappe 11

Na de spectaculaire ontknoping van gisteren is het vandaag een etappe waar de sprinters weer kans maken op de etappezege. Er is in de 203 kilometer etappe van Santarcangelo di Romagnia naar Reggio Emilia geen klimmetje te bekennen. Goed nieuws voor de snelle mannen dus. De etappe kan twee kanten op gaan. Het kan zijn dat een groepje vluchters de zegen krijgt van het peloton en een kwartier voorsprong cadeau krijgt, maar dat is het minst waarschijnlijke scenario. Er zijn immers nog sprinters die niet gewonnen hebben in deze Giro. Het gewicht van de koers zal gedragen moeten worden door Lotto-Soudal. Hun topsprinter Caleb Ewan staat nog op nul zeges in deze Ronde van Italië. 

De finale
Op vijf kilometer van de streep staan er een paar haakse bochten ingetekend op het parcours. Hier moeten de sprinttreinen van de kandidaat-ritwinnaars opletten, maar ze hebben nog voldoende tijd om zich te reorganiseren als het misgaat. Hierna gaat het op een lange weg met enkele flauwe bochten richting de eindstreep. 

Arnaud Démare en Mark Cavendish hebben hun zeges al geboekt in deze Giro. Voor Caleb Ewan ligt dat anders. De Australiër had al aangegeven de Giro niet uit te willen rijden, maar wil ook niet zonder etappezege de koers verlaten. De vraag is hoeveel vertrouwen Lotto-Soudal nog heeft in hun topsprinter en of ze bereid zijn de ongetwijfeld grote groep vroege vluchters terug te willen halen. 

Brunsie's drie sterren voor de elfde etappe

***
Mark Cavendish (Quick Step - Alpha Vinyl | 3.75 bij Bingoal | 4.00 bij Circus)

**
Arnaud Démare (Groupama FDJ | 3.75 bij Bingoal | 3.00 bij Circus)

*
Caleb Ewan (Lotto-Soudal | 4.00 bij Bingoal | 4.50 bij Circus)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Giro d'Italia etappe 12

Na de extreem vlakke etappe van gisteren zit er vandaag alweer wat meer reliëf in het parcours. Er zijn in de etappe drie geclassificeerde hellingen opgenomen waarvan de eerste in absolute meter de hoogste is. Na 97,5 kilometer koers bereiken de renners de top van de Passo del Bocco. Officieel een klim van zes kilometer, maar eigenlijk loopt de weg vanuit Parma naar deze berg continu omhoog. Wanneer er in de openingsfase flinke strijd ontstaat om in de juiste ontsnapping te zitten, dan is dat niet per se het allerbeste nieuws voor de sprinters die nog in koers zijn. Het is echter vooral de etappe waarin we stilstaan bij het verongelukken van de Belgische wielrenner Wouter Weylandt 11 jaar geleden in de afdaling van de Passo de Bocco. 

De finale
Na de Passo de Bocco gaat het naar beneden gedurende een kilometer of 20, waarna eigenlijk de finale van de rit al aanbreekt. Op de korte maar stijle La Colletta Deze, zullen de favorieten voor de etappezege een eerste speldenprikje plaatsen om renners te lossen. Na de top gaat het in vliegende vaart naar het laatste obstakel van de dag, de Valico di Trensasco. Dit is een nasty ass klim. 4,3 kilometer aan gemiddeld 8%! Op de top moet er nog dertig kilometer in dalende lijn gekoerst worden. 

De namen Mathieu van der Poel en Magnus Cort hebben we in dit soort etappes al eerder genoemd. Zij kunnen vandaag ook weer mee doen om de etappe zege. Het is deze Giro echter vaak de underdog die wint. Wij tippen daarom Mauro Schmid en Lennart Kämna als grootste kanshebbers op de etappezege.

Brunsie's drie sterren voor de twaalfde etappe

***
Mauro Schmid (Quick Step - Alpha Vinyl | 8.00 bij Bingoal | 12.00 bij Toto)

**
Lennart Kämna (Bora - Hansgrohe | 15.00 bij Bingoal | 15.00 bij Toto)

*
Mathieu van der Poel (Alpecin - Fenix | 5.00 bij Bingoal | 5.00 bij Toto)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.