Jump to content

Zorgen de Russische pokerspelers voor een nieuwe pokerboom?


JackPot

Recommended Posts

Op dit moment zijn er gesprekken gaande over het openstellen van de Russische markt voor online poker. Dit zou een nieuwe boom kunnen betekenen voor de toch steeds kleiner wordende markt voor online poker zoals in 2003 ook gebeurde met Chris Moneymaker toen vele Amerikaanse spelers op de markt kwamen van online poker.

Chris_Moneymaker_2006.jpg

Het enorme land dat op dit moment in een zware financiƫle crisis verkeert vanwege de alsmaar dalende olieprijs heeft maar liefst 144 miljoen inwoners en dit kan betekenen dat de markt voor online poker dus een stuk groter wordt. Wat is er mooier dan tegen wodka drinkende Russen een potje poker te spelen ;)

Op dit moment spelen er ook wel Russische spelers op de netwerken van Pokerstars, Partypoker en dergelijke maar dit gebeurt nu illegaal door middel van VPN's etc.

Zou het je weer interessant lijken om online te pokeren als er een hele blik slecht spelende russen wordt opengetrokken?

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Vind het een beetje verwarrend dat je dit als "nieuws" brengt @JackPot heb je een bron oid?

Ja het klopt dat poker in Rusland nu illegaal is maar dit betekent niet dat je nu geen poker kunt spelen daar en volgens mij heb je hier ook helemaal geen VPN voor nodig oid.

--->http://www.pokernews.com/news/2015/10/russia-introduces-legislation-to-potentially-prohibit-online-23055.htm

Maar om je vraag te beantwoorden: Nee, in mijn ogen gaat het zeker niet zorgen voor een nieuwe pokerboom omdat zoals Vondert ook al aangeeft een hoop Russen gewoon al online spelen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Door fouten en dommigheid vlieg ik een toernooi uit.

Nee laten we lekker met alleen maar goede spelers een toernooi spelen zodat we nooit kunnen winnen.

Als jij goede beslissingen maakt gebaseerd op de stats die je gedurende je pokersessies verzameld ga je op de lange termijn van dit soort spelers winnen,

Daarbij zie je steeds meer russen met nitreg stats die t spelletje wel snappen.

Dus geen russen willen omdat jij er niet mee om kan gaan is dom en een reden om je eigen spel eens te gaan analyseren want het klinkt mij alsof je zelf niet je game kan aanpassen aan je tegenstander.

Ontopic. Als t gereguleerd word mogen ze dan op .eu spelen of komt er een .ru en zijn we ze allemaal kwijt?

Onze oliehierarchen?

Link to comment
Share on other sites

Dat heeft te maken met legalisatie.

Bijvoorbeeld Frankrijk heeft zijn hele eigen wet die behoorlijk van de EU normen afwijkt.

Fransen mogen dus alleen op .fr. Als EU inwoner mag je daar wel op spelen. Maar moet je je registeren wachten op een code per post voor je verder kan en kan je alleen uitcashen naar de bank.

Zo werkt de EU je hebt gezamelijke regels tenzij je een belangrijk land bent want dan zeg je nee wij nemen andere regels en jullie accepteren het maar.

Verder mag er in Frankrijk ook weinig tot geen online casino worden aangeboden.

.BE is een stars op Belgie maar die worden wel gewoon in de .eu spelerspool meegenomen.

Er zijn ongetwijfeld nog meer dingen die mee spelen met verschillende clients maar die weet ik allemaal niet.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
@LuukFOD weet jij als kenner van de markt al meer of er veranderingen gaan komen in de Pokerstars of Unibet markt met pokerspelers? Is Rusland al open aan het gaan? En ook via New Jersey druppelen de eerste Amerikaanse spelers al weer binnen, komen die op hetzelfde netwerk als wij Nederlanders zitten?
Link to comment
Share on other sites

New Jersey spelers mogen alleen daar spelen. Alle online goksites die je opent als speler in the USA worden gesloten. Rusland is momenteel nog illegaal maar spelen veel mensen via Proxy's.

Zoals het lijkt gaat die markt wel open. Ik weet niet of daar op ingespeeld gaat worden door de aanbieders. Zal aan de specifieke wetgeving gaan liggen verwacht ik. En of ze er genoeg brood in zien!!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...