Jump to content

TOMBOLA 1 JAAR 22 OKTOBER,


Pino788

Recommended Posts

Halllooooo tijgerssss..
Mijn vriend en ik hadden beide gewonnen bij Tombola voor de bingo dinnershow aanstaande zaterdag! Ik had mijn 2 over gebleven kaartjes aan een meisje gegevenm maar die kan helaas door hele vervelende prive situatie niet meer mee,!
 
Nu heb ik dus 2 kaartjes over dus wil iemand deze hebben ? Zo jaaaa dan graag effe prive bericht sturen dan kunnen we daaar de rest regelen 
 
 
 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vanavond was ik bij het Tombola bestaat 1 jaar feest. Het was een erg gezellige avond, mede door de gezellige tafelgenoten van tafel 7😁 @TheGreatOne en @Lady_Diamond schitterden op het podium. Leuk om een aantal gezichten die bij OneTime horen in levende lijve te ontmoeten. Het was een prima verzorgde avond. Dank aan iedereen die dat mede mogelijk heeft gemaakt!

Edited by Seabert (see edit history)
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Vanavond was ik bij het Tombola bestaat 1 jaar feest. Het was een erg gezellige avond, mede door de gezellige tafelgenoten van tafel 7@TheGreatOne en [mention=5871]Lady_Diamond[/mention] schitterden op het podium. Leuk om een aantal gezichten die bij OneTime horen in levende lijve te ontmoeten. Het was een prima verzorgde avond. Dank aan iedereen die dat mede mogelijk heeft gemaakt!

Leuk je ontmoet te hebben!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.