Jump to content

Saldo aangepast voor bonus spelen


Lisaaan

Recommended Posts

Misschien hoort dit gewoon zo hoor, maar was toch wel benieuwd. Ik had 25 free spins staan en had voor het spelen nog 10 euro op mijn account staan. Op het moment dat ik de bonus geaccepteerd had dacht ik eerst nog even betje zetten. Toen stond er ineens 18.75 op mijn account, na vernieuwen pagina was dit weer een tientje. Toen ik uiteindelijk de spins ging spelen je raad het al : 8.75 winst. 

Nu weet ik wel dat alles van te voren vast staan ect, maar was toch wel nieuwsgierig of meer mensen dit weleens mee  gemaakt hebben?

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lisaaan, ja dat heb ik ook meerdere keren gehad. Het is gewoon zo dat voor elke draai / bonusronde het al vaststaat of je wint ja of nee en zoja, hoeveel je wint.
De videoslot kun je zien als een soort schil (GUI) om het voor ons als speler spannend/aantrekkelijk te maken. Heb ook weleens gehad dat ik een foutmelding/crash had  bij een bonusronde. Bij het opnieuw inloggen stond er dat ik een xx bedrag had gewonnen met de bonusronde terwijl deze dus nog niet afgemaakt was door mij.
Eigenlijk is het één grote illusie :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.