Spring naar bijdragen

Februari 2023 acties en promo's


Arthur

Aanbevolen berichten

Een nieuwe maand en dus een nieuw topic! Aanstaand weekend is de topper Feyenoord - PSV en bij Circus is er een mooie actie; pak een free bet van 20 euro! De minimale odds zijn 1.30 en dat is best laag! Als je nu inzet kun je dubbele kans Feyenoord of gelijk spelen en die free bet meepakken; hij staat op 1.33.

image.png.0bb63249cd265fbbade2ae161821482c.png

bewerkt door Arthur (bekijk bewerkingshistorie)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bij Livescorebet krijg je 2 freebets van 10 euro per stuk (20 euro totaal) als je 100 euro inzet met minimale odds 1.50: https://www.livescorebet.com/nl-nl/promotions/63b5bb286eb1736f39b0baed

Deze actie loopt per week, dit is de 2e week dat ik 'm meepak. Freebets kwamen meteen beschikbaar, dus dat was ook mooi. Let op: wel eerst aanmelden via de knop op de promotiepagina!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik vind het eigenlijk best prima gaan deze maand, maar het is wel een beetje schrapen soms. Veel boosts bij de bookmakers continu, bij Jacks ook op meerdere events (NL voetbal, Tennis, Tafeltennis) en bijv. bij Bet365 vrijwel dagelijks 1 of meerdere op de grote wedstrijden. Bij Livescorebet kun je nu ook wekelijks 20 euro aan freebets scoren als je 100 euro inzet. Circus heeft vrijwel wekelijks dat je een 20 euro freebet kunt scoren met 20 euro inzet. Betcity houdt druk de free spins vol, in elk geval op wo/vr/za/zo (en regelmatig ook 2x op dinsdag). Fair Play komt ook van tijd tot tijd met een stortingsbonus.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.