Spring naar bijdragen

Enquête Marktonderzoeksrapport Online gokgedrag onder 18 t/m 64-jarigen.


Aanbevolen berichten

Beste Onetimer's,

Mijn naam is Christian Maas, ik ben 19 jaar oud en ik zit op het Fontys in Eindhoven. Ik had al wel eens van Onetime gehoord. Ik kijk namelijk regelmatig de youtube video's. Ook ben ik zelf niet vies van een gokje wagen. Zo ga ik bijvoorbeeld volgende maand naar Las Vegas ook al kan ik daar nog niet gokken vanwege mijn leeftijd ;). 

Ik volg hier de opleiding commerciële economie. Ik zit in het 1e jaar! Nu hebben wij in opdracht van markteffect (een marktonderzoeksbureau) de opdracht gekregen om een enquête uit te zetten. Deze enquête gaat over online gokgedrag onder 18 t/m 64-jarigen. Ik doe dit project samen met een aantal andere groepsmaatjes. Wij moeten 389 respondenten zien te verzamelen dit is natuurlijk best flink! Wij hebben er nu ongeveer 150 dus we hebben nog een stukje te gaan.

Ik zou het erg op prijs stellen als jullie deze enquête willen invullen! het kost ongeveer 5 minuutjes van jullie tijd! Ook verloten wij een cadeaubon onder de respondenten. Door op de link hieronder te klikken kom je gelijk bij de enquête!

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Alvast bedankt!

Christian

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ingevuld.

Ik kon alleen mijn antwoord niet invullen bij de vraag 'Waarom bent u meer gaan gokken na de legalisering van de onlinegokmarkt?'. Want de reden dat ik meer ben ga gokken is dat het nu gecontroleerde partijen zijn. Niks is zo vervelend als iets winnen bij een online casino, maar dat ze uiteindelijk niet uitbetalen. Door de wetgeving en vergunningen weet je in elk geval dat er een relatief betrouwbaar bedrijf achter zit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu posten en later registreren. Als je een account hebt, Meld je nu aan om te posten met je account.

Gast
Reageer op deze discussie...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door het Onetime Forum te bezoeken, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en We hebben cookies op uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. U kunt uw cookie-instellingen aanpassen, anders gaan we ervan uit dat u akkoord gaat om door te gaan.