Jump to content

Poultjes


MrTTAO 1

Recommended Posts

Ik was vanochtend voor dat ik even weg moest ( niet zo slim😆) aan het scrollen op het forum en kwam weer van alles tegen sta er echt van te kijken wat ik allemaal tegenkom (erg Leuk). Mijn oog viel op de poule voor de Oudejaarsloterij via de vorige eigenaar van een lokale sigarenboer deed ik weleens mee met een poule voor de gewone maandelijkse loterij en dat werd dan op naam en inleg bijgehouden de nieuwe eigenaar doet dit niet meer maar daar heb ik wel sinds vorige week voor het eerst meegedaan met de Eurojackpot poule had ongeveer 1/3 van inleg terug ,volgende keer beter.

Ben ook wel dingen over het wedden op sport tegengekomen, mijn vraag is eigenlijk wat wordt er wekelijks , maandelijks , jaarlijks samen gedaan en hoe gaat het in zijn werk met betaling en uitbetaling.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jaa, poultjes, vind het zelf ook altijd geniaal en leuk om mee te doen. Van een gezamenlijke Vegas poule tot aan iemand backen in Rozvadov. Met de Oudjaarsloterij is het traditie geworden en doen we al bijna 20 jaar (ook voor de Onetime periode al) tegenwoordig regelt @LangeRuud dit en zal wel eind november weer verschijnen.

 

Houdt het forum in de gaten.

 

 

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

In het verleden was er meerdere keren een poule met de Megamillions in Holland Casino. Eén speler speelde met soms een gezamenlijk bedrag van tientallen spelers. Het doel was de Megamillion jackpot. 

Is op Pokercity georganiseerd en ook op Onetime. Er werd dan ook een video gemaakt van de meest kansrijke momenten tijdens het spelen op de Megamillions. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.