Jump to content

Ik kocht een Staatslot zonder dat ik het wilde!


TheGreatOne

Recommended Posts

Vandaag de Bruna bezocht omdat mijn vrouw even boodschappen haalde bij de Jumbo, even wat krasloten en staatsloten (voor trekking 10 september) om volgende week als prijsjes te kunnen weggeven in diverse evenementen bij de Wereld Record pogingen in de Onetime Studio in Zuidlaren.

 

Voor mij stond een dame bij de kassa om een Staatslot te kopen voor de trekking van 10 augustus (morgen) en wilde graag een lot met de eindcijfers 666. De kassa man zei natuurlijk, mevrouw we kunnen alleen de 2 laatste nummers doen van de loten dus 66 maar misschien heeft u mazzel (kans 1 op 10) dat de eindcijfers 666 wordt. Echter het werd 166 en vrouw kocht het lot en liep de winkel uit. Nu was het mijn beurt. Ik kocht de loten voor het event en dacht...Mmm nu wil ik ook wel een lot voor morgen en wie weet pak ik die 666 wel! Mag ik een lot voor morgen met de eindcijfers 666! Man draait het lot uit en.......

 

Morgen gaan we het zien en als ik de Jackpot hit deel ik hem met die vrouw (schijnt een vaste klant van de Bruna te zijn) en de man achter de kassa!

 

Zo zie je maar, het gaat om het verhaal en zal wel niks worden. Maar toch moet die Jackpot ergens vallen en waarom niet in Zuidlaren 🙂

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.