Jump to content

Jordi22 en Roelette gaan naar Las Vegas!


ROELETTE

Recommended Posts

Wat een bizarre eerste pinksterdag. Op het werk wat aan het appen, de weddenschap van @TheGreatOne om binnen 2 minuten te reageren! @jordi22 en ik moesten snel reageren.... Spanning en sensatie.... Hoppa gelukt! Wij gaan vloggen, bloggen opdrachten doen voor Onetime en door Onetime!

De ONETIMER voor @jordi22 en mij en dat op jonge leeftijd!

FANTASTISCH!!

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Woohoo in mijn volgende leven wil ik ook een @jordi22 en @ROELETTE  zijn :-)  Jordi is 21 jaar en gaat gewoon naar Vegas toe, vanuit zijn ogen de stad voor het eerst zien en ons meenemen naar deze emoties en ontdekking. Roel die met zijn energie de camera 16 uur per dag heeft draaien en avonturen gaat beleven samen met Jordi is onze grootste beloning. Gefeliciteerd heren en we hadden zin in een prijsvraag in de OT app en daar zullen we het nog lang over hebben. We gaan het regelen als jullie er klaar voor zijn.

Link to comment
Share on other sites

Nou ik kijk hier naar uit als geen ander . Ik had op mijn 21ste naar Vegas willen gaan en zowaar ik had het geld en de tijd ... en ben niet gegaan . Pas 20 jaar later kwam alsnog mijn kans ...

Dus om dit  alsnog te kunnen meebeleven !!!

Verder denk ik dat hier nu echt iets wordt neergezet waar je in het dagelijks leven niet vaak tegenkomt . Ik ben heel benieuwd . Ik ben zelf ook erg blij met Onetime . En hoop dit nog lang te blijven ...

Link to comment
Share on other sites

wat leuk!! ik lees het net in de whatsapp groep! Alvast heel erg veel plezier @Jordi22 en @Roelette. Geniet er van. Dat filmpje van Roelette van die Jack's casinotour was prachtig, en al die reviews van Jordi lezen ook fijn weg, dus dat belooft wat. En wel jammer dat Hillichance geen tijd heeft, die heeft een goede baan en zijn branche trekt aan, dus die kan makkelijk zelf voor de trip betalen, moet ie alleen nog even vrij regelen :) Ik kijk nu al uit naar alle verslagen.

Oh, en kunnen we @Venlo /Vallen niet sturen met zijn VPC... als je die verslagen leest.. :)

Link to comment
Share on other sites

De heren zijn al druk bezig om de reis van hun leven te gaan boeken. Wij gaan de aankomende maanden dit natuurlijk op de voet volgen en diverse leuke dingen doen om dit Vegas evenement te boosten voor de mannen en om het community gevoel te versterken. Zo gaan we een topic in het leven roepen waarbij de heren met jullie geld en ons geld gokjes gaan wagen in Vegas die ze weer in beeld gaan brengen en waar iedereen weer vrolijk van gaat worden.

Link to comment
Share on other sites

Na zweefbal  4 nummers inzetten in Las Vegas op de Amerikaanse Ministar roulette !

Ga ik voor ! Wil ik graag voorschieten !

OMFG dit zijn dingen die ik de afgelopen jaren heb opgezocht op internet en zelf had willen spelen ( op de Amerikaanse Interblock roulette ) . Nu misschien de mogelijkheid om dat via deze Onetimers te doen ! 

En misschien een paar spelletjes LobsterMania.

Ik sta helemaal versteld van de initiatieven hier.

Ik heb genoten van het filmpje @Roelette . En @Jordi22 jouw recenties van Online speelautomaten ook helemaal top !

Link to comment
Share on other sites

@jordi22 heeft een laptop, we zullen dus elke avond een vlogje en een blog plaatsen en aan het einde van de rit een super film maken.

Voor alle kaste/nummers/handen waar jullie op willen spelen in vegas maken we korte filmpjes die we droppen op het youtube kanaal van onetime!

Datum zal ergens rond 13-18 november liggen...

Link to comment
Share on other sites

Voorwaarde is inderdaad een mooie blog bijhouden waar vooral Jordi zich uit kan leven als Vegas Virgin en kan vertellen hoe hij het beleeft zo'n eerste keer Las Vegas. @ROELETTE die kan de video's goed maken en ook zijn verhaal vertellen op het forum.

Vooral het bijhouden van de blog is belangrijk zodat iedereen jullie goed kan volgen, en meemaken hoe het met deze twee OneTimers vergaat in Las Vegas.

Link to comment
Share on other sites

Gefeliciteerd @ROELETTE en @jordi22 ! Lijkt me een fantastisch concept dat jullie gaan vloggen en bloggen in Vegas. Ik kijk ondertussen al uit naar de reviews! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...