Jump to content

Poker live stream .


eurobsgame

Recommended Posts

  • 10 months later...

Pokercity heeft echt die markt opengebroken. PI & PN deden wel live reporting maar op camera (live beelden) en interviews was wel echt tha bomb en toen is PI daar ook meteen mee gestopt. Als ik het nu over zou moeten doen en wat ik bij PC graag zou willen zien is de volgende persoonlijke keuze. Niet alleen poker maar ook de toeschouwers filmen (interviewen) en voornamelijk niet het poker behandelen maar meer de keuzes en of ze ook gokken en waarom etc. En niet de bad beat stories ;-)

Link to comment
Share on other sites

Voorop gesteld dat ik zeer veel respect heb voor de medewerkers van PC die zeer lange dagen maken en met beperkte middelen en budgetten toch iedere keer live stream maken.

Ik heb de samenwerking en de manier waarop het HC met naar mijn idee dit zeer waardevolle marketing instrument omgaat nooit begrepen.

Ik hoop dat als voor het HC de online speler (die ook naar live stream kijkt) belangrijk word ze de live stream van een live toernooi ook serieuzer gaan nemen.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.