Jump to content

later een persoon bijboeken?


Timmeh

Recommended Posts

Beste Onetimers,

Ik loop hier nu al een aardig tijdje mee te kijken op dit forum en geniet hier enorm van. En nu is het dan tijd voor mijn eerste discussie :P
De vraag is eigenlijk heel simpel, maar krijg nergens echt een antwoord gevonden. 

Morgen willen wij onze reis gaan boeken voor eind maart naar Las Vegas. We willen eigenlijk met 3 man gaan, maar 1 krijgt door een tegenvaller het nu niet financieel geregeld.
Is het mogelijk om deze later nog bij te boeken of zijn er andere opties? Want in je eentje een kamer boeken wordt aardig prijzig. Het gaat hier dan om een 10 daagse reis met verblijf in het Aria net zoals mijn eerste keer.

En mocht het doorgaan mogen jullie natuurlijk mee genieten aan de hand van mijn verhalen!

Link to comment
Share on other sites

Mooi om te horen @Timmeh dat je van het forum geniet. 

Het is absoluut mogelijk om later voor 1 persoon bij te boeken, echter die zal vaak een stuk duurder zijn (hoe dichter naar de reis) en een eigen kamer met 1 persoon is net zo duur als een kamer voor 2 personen en hakt er behoorlijk in. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid dat het hotel/vlucht al vol zitten en je in het vliegtuig niet bij je vriend in de buurt zit. Er is ook gewoon een mogelijkheid dat je een kamer boekt voor 3 personen (vaak is dat gewoon dezelfde kamer) (tot 4 max) maar dan slaap je wel leppeltje leppeltje :-) Maar scheelt je wel een hoop geld. Een plekje (hotel) goedkoop is er altijd wel en gaat meer om de vlucht. Prachtige locatie de Aria en de review over dit gave casino komt binnenkort hier online op Onetime. Veel plezier met de voorpret.

Link to comment
Share on other sites

@TheGreatOne allereerst bedankt voor je snelle reactie. 

Het is inderdaad de bedoeling om deze 3e persoon op dezelfde kamer later bij te boeken. de vraag is dus of dit te regelen is?
Er gaat namelijk een rasechte vegasmaagd mee dus willen zoveel mogelijk samen beleven. En niks mooiers dan na een dag zwembad, rondjes lopen en gokken op de hotelkamer de gebeurtenissen van die dag doornemen. Het lepeltje, lepeltje deel is niet zo'n probleem, slapen doen we toch niet veel. Qua vliegreis maakt het allemaal niet zoveel uit, die slaap ik toch. Dus geen enkel probleem als we daar niet bij elkaar zitten of zelfs een andere vlucht $$.

Inderdaad Het Aria is een prachtige locatie, wij hebben hier in 2014 ook 9 nachten mogen verblijven en hebben heerlijk genoten van de luxe, service en locatie. Ik wil niet anders meer. Dus laat die review maar komen, kijken of wij er hetzelfde over denken. 

 

Link to comment
Share on other sites

Boek eerst voor 2 personen aria met vliegticket, bijv via expedia. Of los ticket en rechtstreeks bij hotel de kamer.

3de persoon boekt later zijn vliegticket. Liefst zelfde vlucht, maar kan duurder zijn of goedkoper.

Heb je geen problemen om met 2 man in een double bed te slapen. Boek dan 1 kamer met 2 bedden. De 3de kan hier gewoon bij slapen. Bij inchecken sta je met 2 man bij de balie. 3de ergens anders met bagage. Vraag bij checken om 4 sleutels. Ik vraag altijd een extra sleutel. Want vaak meegemaakt dat ze kapot gingen en ik niet terug wil lopen naar de lobby. Andere sleutel geef je aan je vriend. 

Je kan ook bij aria 30$ pn betalen voor een extra bed.

 

Link to comment
Share on other sites

Wij hebben voor een maat van ons die later aankwam ook gewoon een bed erbij geboekt. Dat bed was weliswaar niet zo luxe als die van ons maar hij kon wel gewoon bij ons op de kamer erbij in New York New York omdat de kamers behoorlijk groot waren. 

Ik zou dat gewoon vragen bij het hotel waar je van plan bent om te gaan boeken.

Link to comment
Share on other sites

Het grote woord is eruit, en wat een drama was/is het. Uiteindelijk is er een mooi reisje geboekt via expedia voor 2 man. Heen gaan we maandag 27 maart en vliegen dan met british airways via Philadelphia. Terug gaan we via Chicago en Londen. Na veel gespeculeer en overleg is er door de gierige van de groep een kamer in het Aria geboekt met één kingsize bed. Het wordt dus kijken of we hier later nog een bed bij kunnen boeken en een mooi vliegreisje kunnen regelen of dat er een flinke smak geld neer geteld mag gaan worden haha. 
Ik wil jullie bij deze bedanken voor de reacties en ik hou jullie op de hoogte van deze heerlijke soap.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

 Nu 3 maanden verder is het allemaal geregeld. Er is contact gelegd met het Aria voor de extra persoon, wat geen probleem is. En eergisteren is de vlucht geboekt.
Het is niet dezelfde vlucht met British Airways geworden helaas, maar een heel mooie deal met klm. Voor €579 vlieg ik maandag 27 Maart om 12:50 via Salt Lake City naar vegas en 5 April om 12:05 helaas weer terug via Detroit. De voorpret kan nu dus echt helemaal beginnen. Nog 5 maanden dromen van 10 heerlijke knotsgekke dagen Vegas! 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...