Jump to content

Pokemon Go, Egg hatching


animekages

Recommended Posts

Grappig. Vanmiddag had ik op marktplaats een advertentie gezet over pokemon go (wat helemaal de rage is nu). En had besloten om mensen te helpen daarmee. En vooral het hatchen (uit laten komen) van de pokemon eggs. Wat ik dus doe is mensen rond laten rijden door te fietsen in een soort van "Riksja" . Anywayz iets heel anders dan normaal: hier kan je lezen hoe of wat precies: Pokemon Go Eggs  Wordt ik gemaild door Gert-jan van Ackooij van Radio Veronica en wilt mij live op de radio interviewen morgen dus over dit dus. Grappig hoe het helemaal hip is en dat je daar gebruik van kan maken. En een twist op geld verdienen. Wie weet als het zo goed gaat lopen dat ik mensen ga inhuren :P

Edited by animekages (see edit history)
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

@FrankK

Het idee kwam toen ik mensen om me heen hoorde over hoe ver ze elke keer moesten lopen om die eieren uit te laten komen. Dus ik dacht, wat nou als ik het voor mensen doe?

Niet alleen is het veiliger voor de mensen (want elke keer op je mobieltje kijken terwijl je fietst is niet echt handig) maar ook eens lekker gezond voor mij :)

Interview krijg ik nog :)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.