Jump to content

Wie nomineer jij voor de Nederlandse Poker Hall of Fame 2016?


TheGreatOne

Recommended Posts

 

poker is nog altijd razend populair in Nederland en wordt door een meerderheid inmiddels gezien als een leuke en legitieme hobby. Die populariteit hebben we mede te danken aan een aantal personen, voor en achter de schermen in de Nederlandse pokerwereld, die zich nu of in het verleden uitstekend hebben ingezet om ons geliefde spel in een positief daglicht te stellen. Aan ons is nu de taak om deze inspanningen op waarde te schatten en de hoofdrolspelers in de ontwikkeling in de Nederlandse pokercommunity de eer te geven die hen toe komt

Vorig jaar hebben we de Nederlandse poker Hall of Fame (NPHOF) opgericht om de mensen te eren die een bijdrage aan het Nederlandse poker hebben geleverd. Naast personen die hebben bijgedragen aan de populariteit van poker in Nederland willen we ook de beste Nederlandse spelers een kans geven om in de NPHOF opgenomen te worden. Net als de algemene poker Hall of Fame heeft ook de NPHOF geen fysieke locatie. Wel is er de website pokerhalloffame.nl en is de uitreiking tijdens de Master Classics of poker. Noah Boeken, Marcel Lüske en Jorryt van Hoof werden in 2015 gekozen tot eerste drie leden.

Tijdens de playersparty van de Master Classics of poker op 17 november worden de namen bekend gemaakt van de twee leden die toegevoegd worden aan de NPHOF.

 
Middels onderstaand formulier willen we graag in beeld brengen wie volgens de Nederlandse pokerfans een plekje in de Nederlandse poker Hall of Fame verdient. De drie huidige leden van de NPHOF beslissen uiteindelijk wie er dit jaar toegevoegd worden aan de Nederlandse poker Hall of Fame.
 
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.