Jump to content

Media Markt Eindejaarsactie


TheGreatOne

Recommended Posts

Vandaag bij een geleverde bestelling van de Media Markt een bonnetje met de eindejaarsactie van de Media Markt Club met een persoonlijke code.

Op dit lot staat dat ze in totaal 500 prijzen weggeven met een waarde van 30.000€. De persoonlijke code kan je invoeren op mediamarkt.nl/win

 

Uiteraard ben ik ook altijd in voor dit soort dingen en test dat eigenlijk altijd wel even uit om te kijken waar het addertje onder het gras zit of niet.

 

Ik kom via de link op een andere website die hiervoor gemaakt is, te weten: https://www.mediamarktclubactie.nl/ Ik voer mijn persoonlijke code in en dan begint het gezeur. Alle gegevens invullen (incl je geboortedatum en adres) en daaronder staat dat je je telefoonnummer moet vermelden en dat je dan 1 telefoontje krijgt van de Lotto/Staatsloterij (aangezien het een samenwerking is) zodat ze je een aanbieding kunnen doen. De aanbieding zal zijn een gratis Staatslot (eerste maand niet betalen) als je automatisch lid wordt van de Staatsloterij (abonnement), weet ik uit ervaring. Uiteraard wil ik helemaal niet gebeld worden maar gewoon kijken of we prijs hebben! Ik negeer het telefoon nummer en druk op doorgaan. Dan krijg ik een pop up dat ik mijn telefoonnummer vergeten ben en of ik die wil invullen, zo niet dan kan ik wel doorgaan. Erg onduidelijk maar je hoeft dus niet je telefoonnummer in te geven. Als ik door ga kom ik in een volgende scherm uit en moet ik lid worden van de Media Markt Club, ook dit wil ik niet en ga door. Ook hier krijg ik een Pop Up scherm of ik dat niet lid wil worden maar het hoeft niet. Daarna je email adres invullen (wordt niet bevestigd) en tatatata. de uitslag komt later!

 

Het lijkt allemaal wel erg mooi maar ze doen dit puur om extra te verdienen via de Nederlandse Loterij en om hun eigen database te vullen met nieuwe Media Markt Club klanten. Allemaal heel begrijpbaar maar zo zie je dat niet terug op dat leuke gratis kras en loterij lot.

 

Ik hou jullie op de hoogte of ik toch iets gewonnen heb als de uitslag bekend gemaakt wordt.

 

 

Wat vinden jullie van dit soort truken om mensen te verleiden d.m.v. een worst(je) voorhouden?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...