Jump to content

Kansspelautoriteit uitbetalingspercentage


Recommended Posts

Machines in de horeca zijn al helemaal kansloos aangezien de club meter maar tot 200 kan en mag, daar boven betaald deze een biljet of munten uit, bij de halversie is dit 1000 punten. Lage inworp, lage percentages en dure drankjes. 

Een speler ingeschreven in cruks verliest op kroeg kasten ook een vermogen. Ik ben er voorstander van dat ook in kroegen cruks controle verplicht gesteld dient te worden.

Link to comment
Share on other sites

Eveneens als Krasloten kunnen kopen bij de Jumbo, of mee spelen met de TOTO bij de Appie. In Duitsland is het beter geregeld. Eenmaal in geschreven in OASIS, de Duitste CRUKS, ben je van alle kansspelen 'Gesperrt'. Een gokker die echt wil stoppen begint bij zichzelf en een opname in CRUKS. Ansich al een robuuste maatregel maar voor de diehard gokker onvoldoende. 

Link to comment
Share on other sites

Helaas is dit topic compleet dood door alle aandacht aan de Casino Claim. Toch vindt ik persoonlijk dat dit de aandacht wel verdiend. Daarom is mijn vraag aan jullie: vinden jullie dat er aan de kassa bij de supermarkt en bij de gokkasten in de kroeg een betere zorgplicht moet komen?

Link to comment
Share on other sites

On 4/16/2024 at 11:51 PM, Jackpotvis said:

Een gokker die echt wil stoppen begint bij zichzelf en een opname in CRUKS. Ansich al een robuuste maatregel maar voor de diehard gokker onvoldoende. 

Als je geen enkele verleiding kan weerstaan, kan je je financiën uit handen geven aan familie of bewindvoerder.

Mogelijk ook je heil zoeken in medicatie .

De Bruna/Primera winkeliers hebben een bepaalde zorgplicht maar daar ben je als gokker niet echt mee geholpen.

Krasloten moeten niet verkrijgbaar zijn aan reguliere kassa's in de supermarkt, want daar zit nogal eens heel jong personeel waarvan je niet kan verwachten dat ze standvastig kunnen handelen ihkv zorgplicht. Van personeel aan servicebalie van supermarkt vind ik dat je iets meer mag  verwachten.

Een bezwaarpunt is ook dat we niet de hele maatschappij moeten willen inrichten op de zwaksten. Verhoogde controles bij verkoop van kraslootjes kost allemaal tijd, terwijl er weinig indicatie is dat er veel probleem spelers zijn.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Helemaal mee eens dat men beter zijn of haar financiën uit handen kan geven bij problematisch gok gedrag. Medicatie zou ik persoonlijk niet aanbevelen bij personen met een dergelijke verslaving. Bedankt voor jouw terugkoppeling mbt de zorgplicht bij verkooppunten van krasloten, TOTO, staatsloterij etc. Dit wordt gewaardeerd en meegenomen in de resultaten. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.