Jump to content

Mensen vragen mij wel eens, hoe is de "pokerboom" gestart in Nederland.


TheGreatOne

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Geweldig filmpje, rond 2007 ben ik ook voorzichtig begonnen met pokeren. Eerst beetje aangekloot omdat ik er helemaal niks van snapte maar op een gegeven moment begon ik het steeds leuker te vinden. Denk dat het winnen van de WSOP main event door Moneymaker in 2003 ook wel heeft geholpen voor de pokerboom.

Link to comment
Share on other sites

2004 stond er op de klok dat Empire ons benaderde. Ze hadden ook een reclame bureau in dienst genomen om de reclame te maken en de ondersteuning te doen. Kosten 1 miljoen euro (voor het bureau) om de Nederlandse toer te maken met als afsluiting een zinderende finale en feest in Amsterdam (waar ik zelf niet bij was omdat ik toen in Las Vegas zat). Het was waanzin om voor deze kosten deze toer te maken maar achteraf heeft Empire hier heel goed aangedaan en nog geen jaar later hebben ze zich overlaten nemen door hun grote broer Party poker voor een mega bedrag. Als dank kreeg ik van Empire een mooi kerstpakket en werden we verliefd op een andere partij :-)

Link to comment
Share on other sites

2004 stond er op de klok dat Empire ons benaderde.

Echt waar, was dat in 2004, wij zijn toen op die toer geweest (Rotterdam) met een stel vrienden. Iets eerder daarvoor zijn wij onder vrienden gestart met het spelen van poker.

Rotterdam was een van de laatste locaties op het programma en zal in 2005 hebben plaats gevonden.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.