Jump to content

Tactiek voor het spelen van slots


Recommended Posts

Hallo allemaal,

Ik ben recent weer eens aan het spelen geslagen op de online slots. Dit doe ik voornamelijk bij Leovegas. Ik vraag me af of er een bepaalde tactiek is die jullie gebruiken voor het spelen van slots? Zelf heb ik er wel wat ideeen over en die hebben me tot dusver niet in de steek gelaten. Graag zou ik met jullie hier eens over willen discussieren en misschien eens wat strategie kunnen uitwisselen. Natuurlijk speelt het element geluk een hele grote rol op de online slots, maar hoe kan je er nou voor zorgen dat je het afdwingt dat je geluk hebt? Mij wordt vaak 'verweten' dat ik erg veel geluk heb, maar als je nooit eens een gokje waagt, kan je ook niet winnen. 

Mijn strategie:

-25 spins spelen per slot. Is de slot 'cold' (pakt al je punten) dan ga je door naar de volgende slot en herhaal je het principe.

-Speel geen jackpot slots.

-Geen emotionele band met een bepaalde slot. Tuurlijk vind ik de ene kast leuker dan de andere, maar als het binnen 25 spins niet gebeurt, dan ben ik weer weg.

-Na het bonusspel 10 spins spelen om te kijken of de kast nog 'hot' is, zo niet ga ik weer verder. 

Op deze manier speel ik ontzettend veel slots, die ik normaliter links laat liggen. Dit zorgt er voor dat ik ook veel leuke nieuwe kasten speel. Ik ben wel benieuwd naar jullie mening en strategie, om het element van geluk zo veel mogelijk te beperken. Wat vinden jullie er van? Complete onzin of goede tactiek?

 

Groeten Knuffelberend

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Heey @Knuffeberend ik heb voor OneTime al zeker 160 online slots gereviewd. Op de meeste online slots heb ik 500 spins gespeeld. Free games kwamen gemiddeld 3-4 keer voor natuurlijk waren er uitschieters bij, maar gemiddeld 3-4 keer per 500 spins. Mijn ervaringen met jackpot slots is inderdaad dat deze minder uitbetalen. Al won ik bij Cosmic Fortune wel een jackpot van 100 euro. 

Ik heb ongeveer 25 online EGT slots gespeeld. Op deze online slot kun je een bepaald jackpot bonus spel krijgen. Na meer dan 10.000 spins heb ik dit spel nog altijd niet gekregen. Waarschijnlijk gewoon erge pech, maar jammer is het wel. Speel je het liefste een high volentiel slot of liever een slot die ook veel kleine prijzen geeft ? Ik heb waarschijnlijk nog wel een paar leuke online slots voor je !

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hey @jordi22,

Ik speel eigenlijk vanalles. Mijn ervaring is dat de nieuwe slots wat eerder een bonusspel geven maar ook minder opleveren. De oude slots doen er vaak wat langer over en die geven vaak betere bonussen. 1 van mijn favo slots is toch wel Book of dead, waar ik deze week met .20 inzet een mooie bonus van 350€ wist te pakken. Zit er nog een verschil in, via welke aanbieder je speelt? Ik vind de Netent games wel heel erg gaaf moet ik zeggen. En als je leuke slots voor me hebt, zet ze er maar neer hoor. 

Link to comment
Share on other sites

Netent vind ik zelf ook de mooiste slots, maar je hebt nog veel meer aanbieders. Amatic, EGT zijn 2 andere grote aanbieders.

  • Scruffy Duck
  • Jimmi Hendrix
  • Boom Brothers

Je kunt op OneTime kijken welke online slots ik allemaal heb gereviewd. Die winst van jou is zeker niet verkeerd. Het hoogste wat ik zelf ooit heb gewonnen is 400 keer mijn inzet. 

Link to comment
Share on other sites

25 minuten geleden zei Knuffeberend:

@jordi22

Wat is de reden dat jij 500 spins aanhoudt?

 

 

Dat deed ik om een mooie berekening te kunnen maken van de RTP. Natuurlijk zijn 500 spins eigenlijk ook te weinig om dit te kunnen berekenen. Nu speel ik meestal tot ik de free games krijg. Dit leg ik dan vast op video en hiervan maak ik een review. 

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, LuukFOD said:

Ik werk voor een van de grootste online casinos. Ik zit de hele dag in de slots. Voor mij zijn mijn favorieten toch altijd netent. Starburst, twinspin en nu twinspin de luxe met clusterwinnings zoals bij Aloha.

twinspin, wacht je dan op die hit dat die bijvoorbeeld de eerste vier reels neemt? ik speel dat spel niet veel, maar snap wel het potentieel ervan.

Microgaming begint ook in mijn achting te stijgen, er is maar 1 provider met de coolste bonusmuziek (immortal romance) ,

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...