Jump to content

once in a lifetime trip naar Vegas (26-09/07-12)


coolos15

Recommended Posts

Beste lezers van dit forum,

ik heb me officieel nog niet in het voorstelronde gedeelte voorgesteld, omdat ik het graag combineer met mijn topic voor Las Vegas. Ik ben door Armijn (the great one) benaderd na mijn post over Las Vegas op het twoplustwo forum(een engelstalige pokersite). Hij stelde mij voor om ook hier bij te gaan houden hoe mijn trip verloopt. Dit zal in de vorm van een topic op dit forum in combinatie met een stuk op de homepage worden geüpdate en ik hoop dan ook van harte dat jullie het leuk gaan vinden om mee te leven met mijn reis. Dus na deze inleiding is het wel handig als ik mezelf eindelijk eens ga voorstellen.

Mijn naam is Rick en ik ben 24 jaar. In het dagelijks leven ben ik een rechten student aan de VU in Amsterdam en in mijn vrije tijd doe ik naast de standaard sociale zaken zoals uitgaan en met vrienden afspreken eigenlijk maar 2 dingen, namelijk tennissen en pokeren. Dat eerste is al sinds mijn 4de levensjaar mijn passie en doe ik sinds die tijd erg fanatiek. Ik ben dit jaar geëindigd in de top 60 van de nationale ranking en dat zie ik toch wel als mijn plafond. Omdat dit geen sportwebsite is, zal ik het verder kort houden en me focussen op de Vegas gerelateerde zaken. In mijn geval gaat dat dus voornamelijk over poker, waar ik sinds 6 jaar een behoorlijke passie voor heb ontwikkeld. 

Mijn poker carrière heeft zich voornamelijk online afgespeeld, waar ik vrijwel elke variant van Texas Hold'em no limit fanatiek heb gespeeld. Van cash game naar sit en go's , naar spin en go's naar  toernooien, ik heb alles wel geprobeerd. In bijna al deze varianten heb ik gelukkig een behoorlijke winst kunnen maken. In Vegas ga ik me voornamelijk richten op de 1/2 en 1/3 cash games en mocht het goed gaan wil ik ook graag de 2/5 gaan proberen. Toernooien zal ik ook sporadisch proberen mee te pakken, maar dat blijft voornamelijk een bijzaak. Naast poker ben ik ook heel erg geïnteresseerd in de levenswijze die bij Las Vegas komt kijken en zie ik het zeker zitten om dit hele avontuur met jullie op zowel het forum als op de homepage te delen.

Ik hoop dat jullie enthousiast raken van mijn verhaal en het op de voet zullen gaan volgen.

groet, 

Rick

Edited by coolos15 (see edit history)
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Op 25-9-2017 om 07:57 zei jordi22:

Welkom op het forum en wat een geweldige reis heb je gepland ! Ik kan niet wachten om je eerste ervaringen te lezen. 

 

Eerste artikel van Rick staat al online (hij vertrek morgen naar Las Vegas).

 

Ik zie hem aankomende zondag in Vegas en zal hem dan 50$ geven om eens de craps uit te proberen (heeft die nog nooit gedaan) en mag die avonturen opschrijven als Craps n00b 🙂

Link to comment
Share on other sites

Ik ben overdonderd door de leuke en positieve reacties die ik tot dusverre op dit forum heb ontvangen. Ik kijk enorm naar uit dit mooie avontuur met jullie te delen. Ik kreeg wat vragen hier, maar ik moet nog even ontdekken hoe ik midden in een bericht kan citeren dus ik doe het nog even op deze manier:

Heb je vrij genomen van studie?

Ik zit bij de VU en daar schrijf je zelf je vakken in. Voor de periode dat ik in Vegas zit heb ik dus gewoon geen vakken ingeschreven, Dat mag gewoon. 

Weet je hoe comps werken?

Voor wat betreft het pokeren wel, Ik weet niet hoe het met gokken zit. Ik zal bij aankomst snel een total rewards kaart en een mlife kaart gaan regelen.

 

Verder vertrek ik dus morgenochtend en ga ik nu proberen te zorgen dat ik niks vergeet. Ik moet al om 8:30 vliegen, dus dat wordt geen uitslapen voor mij. Na een overstap in Atlanta zal ik rond 15:00 lokale tijd aankomen in Las Vegas. 

Ik heb er zin in en ik houd jullie op de hoogte!

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 minuten geleden zei Goodfellas:

Wat een vet avontuur zeg!

ik ben wel benieuwd naar hoe je zoiets financieel voor elkaar krijgt? Ben je (semi) online pokerpro en kan je dit van je roll betalen of is het ook spaargeld?

Voor mij is mijn spaarrekening gekoppeld aan mijn bankroll, omdat ik echt goed bankroll management doe. Ik zal dus nooit alles kwijtraken. In Vegas zit er natuurlijk wel een iets groter risico aan vast, maar het gemiddelde niveau is weer een stuk lager wat de kans op verliezen een stuk kleiner maakt. Verder slaap ik niet in de hotel, Maar in een appartement  wat de kosten ook binnen de perken houdt. Ik zal ongeveer 5000 dollar moeten verdienen om quitte te spelen, wat mij wel een realistisch doel lijkt:)

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Veel plezier in Vegas Rick!

Mijn ervaring is dat als je online 25nl winnend kan spelen je de 1-2 en 1-3 makkelijk kan beaten. De 2-5 heb ik persoonlijk geen ervaring mee.
Probeer naast de obvious Aria en Bellagio-games ook eens de games in bijvoorbeeld Bally's. Treasure Island zou ik echt weg blijven, daar heb je alleen maar rakebackgrinders

Link to comment
Share on other sites

Veel plezier in Vegas Rick!
Mijn ervaring is dat als je online 25nl winnend kan spelen je de 1-2 en 1-3 makkelijk kan beaten. De 2-5 heb ik persoonlijk geen ervaring mee.
Probeer naast de obvious Aria en Bellagio-games ook eens de games in bijvoorbeeld Bally's. Treasure Island zou ik echt weg blijven, daar heb je alleen maar rakebackgrinders
En vooral vanaf uur of tien s avonds spelen als de toeristen al lekker in de olie zijn :)

Verstuurd vanaf mijn C6603 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ik zit nu in the Mirage. Gemiddelde leeftijd aan tafel 55 plus.  
 
Er word hier ook nog 3/ 6 limit gespeeld .
Ik zit nu net op Schiphol, maar ben van plan vanavond(voor Vegas morgenavond) al de casino's in te duiken. Als je zin hebt om een keertje te meeten, hoor ik het graag. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...