Jump to content

NEO


ROELETTE

Recommended Posts

Ja weer een andere crypto om te bespreken en de kansen er van te bespreken. NEO is een crypto die zeer veel potentie wordt toegedicht. 

Wat is Neo? 

Neo is eigenlijk de chinese verzie van Ethereum. Maar wat is Ethereum dan, dat is het systeem/basis van bijna alle munten en alts. Alle chinese crypto’s draaien dus op neo en alle europese en amerikaanse cryptos draaien op Ethereum

China is op dit moment hard bezig alles mbt crypto te verbieden, dat lukt ze nu ook. Neo kan daardoor niet doorstoten. Echter was neo begin dit jaar 3$ en nu 40$ per stuk. Toch een flinke stijging. 

Nu en komende dagen zal neo een flinke stijging maken, er komt morgen namelijk nieuws over neo. Dit kan uiteraard goed zijn, maar ook slecht. Echter tot die tijd zal neo goed gehyped blijven en stijgen. Zelf wacht ik tot dinsdagmiddag om wat aan te kopen. Maar de voorspellingen zijn erg gunstig. Deze gaan richting minimaal hoogte van Ethereum ennwellicht zelfs richting Bitcoin hoogtes. 1 ding is in elk geval zeker, als de chinese markt open gaat zal neo skyhigh gaan! 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...