Jump to content

ICO: e-Chat


Recommended Posts

e-Chat is een revolutie op het gebied van financiën en sociale interactie. Ze slaagden erin om een gedecentraliseerd sociaal platform te ontwikkelen met een cryptowallet met meerdere valuta's. De gedecentraliseerde architectuur van deze app onderscheidt zich van andere bekende instant messenger-systemen.
 
Waarom instapppen in e-Chat?
 
e-Chat is een gedecentraliseerd sociaal platform met een eigen cryptowallet. Vanwege de gedecentraliseerde architectuur is deze app anders dan alle andere messenger-systemen. e-Chat biedt met zijn dienst op het hoogste niveau beveiliging van persoonlijke gegevens, communicatie en activa. De portefeuille mogelijkheid is ideaal om items te ontvangen, verzenden, uitwisselen en om geldtransacties door te voeren (incl. fiatgeld). Bovendien zijn er verschillende mogelijkheden om geld te verdienen.
 
Opgepikt door grote namen
 
Tijdens de pre-ICO-periode werd deze nieuwe revolutionaire app al opgepikt door een aantal grote namen, waaronder Huffington Post & Forbes. Specialisten op het gebied van blockchain technologie geven te kennen dat het team achter e-Chat erin is gelaagd een maximaal beveiligde app te ontwikkelen. De verwachting is dat er in de toekomst 10 miljoen gebruikers zijn.
 
In deze ICO investeren
 
De start van deze ICO was afgelopen 16 november. De ICO bevindt zich nu in de 1ste ronde, waarbij je een token kunt aanschaffen voor $0,75. Bij de tweede ronde wordt de prijs hoger en betaal je $0,80. De uitgifte eindigt op 30 december 2017. 
 

Meer informatie

 
 
 
 
 

e-Chat ICO.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.