Jump to content

Ten ondergaan door het succes van bitcoin


Nomore

Recommended Posts

Zoals we weten is Bitcoin redelijk veel in het nieuws, en ook op onetime krijgen we elke dag vele vragen en schrijven we er daardoor ook veel over. Handelen in cryptocurrencies is legaal, in tegenstelling tot het spelen in een online casino bijvoorbeeld op dit moment, terwijl het toch wel overeenkomsten lijkt te hebben. De koersen vliegen omhoog, en soms een beetje omlaag en vooralsnog lijken er vooral winnaars te zijn van deze hype.

Maar mijn gevoel zegt dat het tegendeel waar is, enkele feiten

  • Bitstamp, krijgt elke dag meer dan 100.000 nieuwe klanten, andere brokers relatief ook enorm aantal toetreders
  • Bitcoins overboeken is bijna niet te doen, wachttijden van meerdere uren
  • De kosten en gebruik van elektriciteit voor het netwerk is extreem

boom-2028563_640.png.7ac3d0f61c3b78088e7abed7db23e061.png

Met name de exchanges en brokers lijken volop te profiteren van de huidige hausse in nieuwe aanmelders en enorme handel die er gaande is, maar de systemen waren mijn inziens niet ingericht op deze extreme bewegingen en nieuwe klanten. In een economische groeifase waar we nu in zitten is er al een tekort aan personeel en op dit moment zijn er tig nieuwe medewerkers nodig, al is het maar voor de klanten service, want het is best wel ingewikkeld.

Ik verwacht dat verschillende bedrijven aan het succes ten onder zullen gaan, waaronder https://www.onetime.nl/forum/forum/78-brokers/een aantal brokers.

Ook het hacken van verschillende brokers is een heet hangijzer, ooit hadden verschillende Bitcoin liefhebbers al hun muntjes gestald bij Mt Gox, totdat deze gehacked werd. Nu is er weer een Zuid Koreaans bederijf dat voor de tweede keer is aangevallen en gehacked waardoor men nu dus door het succes de deuren moet sluiten.

Hoe kijken jullie hiernaar? Zouden jullie nu graag een bedrijfje willen starten dat gerelateerd is aan de cryptocurrencies?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.