Jump to content

Recommended Posts

De ICO's vliegen ons om de oren. Het is de kunst om er de juiste uit te kiezen. Coinpoker is er zo'n eentje als ik het mag zeggen. Past helemaal in het straatje van Onetime: combinatie van pokeren & ICO. Coinpoker heeft een pokerroom op de blockchain en bestaat reeds. Op dit moment kun je gratis chips verzamelen door te pokeren. Tijdens de ICO kun je aan deze chips komen. Team Onetime zit er in ieder geval bij!

Download Coinpoker (Windows/Mac OS)

Whitepaper

coinpoker.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Afgelopen weekend volop gepokerd via Coinpoker en ik moet zeggen: wat een fijne pokerroom is dit! De pokerroom zelf is 100 keer overzichtelijker dan Pokerstars. Heb zelf enige dollars in deze ICO gestopt, omdat ik er erg enthousiast over ben en ervan overtuigd ben dat dit de toekomst gaat worden voor het pokeren. Op dit moment kun je al gratis pokeren bij pokercoin en daarmee CHP chips verdienen. Deze zou je op ten duur kunnen inwisselen voor echt geld. Hoorde al van enkele Onetimers dat er reeds honderden chips zijn verzameld @JackPot & @DeValsspeler. En dan te bedenken dat deze een waarde hebben van rond de $0.30!

Zelf ben ik voornemens enkele gratis satelliet toernooitjes te spelen, om uiteindelijk kans te maken op een Tesla. Je kunt dit heel eenvoudig doen door:

-download de software van Coinpoker

-kies voor een accountnaam en wachtwoord (verdere gegeven niet nodig, Coinpoker is anoniem en dat is een groot pluspunt)

-vervolgens klik je op één van de gratis satelliet toernooien: 'Mine your Tesla freeroll). Je kunt hier kans maken op één van de 5 seates voor het vervolgtoernooi (300 CHP)

-Wanneer je het vervolgtoernooi speelt, maak je kans op één van de 5 seates voor het hoofdtoernooi. 

-Hoofdtoernooi wordt gespeeld op 25 januari

Via Coinpoker kun je dagelijks meerdere toernooien spelen die geheel gratis zijn. Met je gratis verdiende tokens kun je uiteindelijk toernooien spelen waarvoor je je moet inkopen. Op dit moment kun je de tokens nog niet aankopen. Wel kun je je inschrijven voor de ICO, waarna ze naar verloop van tijd tokens zullen opsturen naar jouw MyEtherWallet.

Je kunt je voorstellen dat deze tokens alleen maar meer waard zullen worden, zodra deze poker-rroom bekender en bekender gaat worden. Heel veel pokerspelers zien de nadelen van bijvoorbeeld pokerstars:

-je kunt er moeilijk winnen

-rake is hoog

-niet anoniem

Coinpoker is gebouwd op de blockchain en ze kunnen op deze manier pokerbots tegengaan. Bovendien zorgen ze voor een lagere fee en kun je geheel anoniem spelen. Bovendien kun je met je vergaarde coins, op te duur gaan handelen op exchanges. Verder zullen er vooral in het begin veel cryptogekkies spelen, die absoluut niet kunnen pokeren! 

Citaat

Kortom: Coinpoker is top en zoals jullie al proeven: ik ben enthousiast!

 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Coinpoker verstoort nu al een week mijn nachtrust! En ik ben er nog blij om ook. Coin poker heeft mijn leven op dit moment extra allure gegeven en het oude pokervirus weer laten activeren. 

Zelf zit ik met een aantal collega's, vrienden, buurmannen in de ICO van de Coinpoker en heb hier ontzettend veel vertrouwen in en zal ik in deze forum post uiteenzetten.

Afgelopen week heb ik een artikel geschreven over de beste poker plekken op de wereld. Ik had de nummer 1 nog niet ingevuld en zal hier vast een klein tipje van de sluier optillen. 

Ik ben ooit in 1997 online begonnen met pokerspelen bij Planet poker en zo van Paradise poker, Empire poker, Party poker, Everest poker (en alles wat er tussen zit) en uiteindelijk zoals iedereen beland bij de monopolist Pokerstars. Pokerstars is zo groot en onaantastbaar dat ze maar weinig concurrentie hebben. Toch klagen veel mensen over deze pokerroom. Te hoge rake,  gericht op hun casino, spelers software toegelaten, riverstars, uitbetaling lastig, te complex en niet overzichtelijk. En de allerbelangrijkste redenen en zit geen FISH meer bij de pokerroom en ondoenlijk om nog een beetje te kunnen winnen. 

Met mijn 20 jaar poker ervaringen voor en achter de schermen durf ik te stellen dat er nu een product (in ontwikkeling) op de markt is die Pokerstars van de troon kan gaan stoten in de toekomst. De bovengenoemde zaken waar pokerspelers over klagen met een pennenstreek weggehaald gaan worden. Coin poker, onthoudt die naam en mark those words! De pokerwereld zal positief opgeschud gaan worden als Coinpoker deze potentie volledig gaat benutten.

Ik zal in dit forumdraadje over Coinpoker volledig verslag gaan doen over mijn pokeravonturen en alles wat er bij komt kijken. De pokerroom is al open maar kunnen nog geen stortingen gedaan worden en alles is nu in de test fase. Er kan wel al CHP (Crypto Chips) gewonnen worden met de dagelijkse freerolls die worden gehouden (2 per uur). Aanmelden is binnen 45 seconden gedaan en zonder als het geneuzel van paspoorten opsturen enzo. 

Ik heb persoonlijk veel vertrouwen in het team achter coinpoker en uiteraard zal de nabije toekomst uitwezen of Pokercoin een betrouwbare pokerpartij is. Ik ga het voor jullie onderzoeken maar de eerste berichten zijn meer dan waanzinnig. Fish to the Moon 😉 . Je kan mij vinden onder de spelersnaam: TheGreatOne . Mocht je mij tegenkomen op Coinpoker zeg dan even gedag en bedank mij later maar voor deze tip die ook jou pokerleven gaat veranderen.

CoinPoker.png

TheGreatOne bij CoinPoker.png

  • Like 1
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Ik was even opzoek naar het juiste woord om dit onderzoek naar Coinpoker te omschrijven. Het is een 'Game Changer' Meer informatie kan je halen van Twitter en Facebook. Als ik zie dat Isabelle Mercier en poker power house Tony G dan word ik hier wel vrolijk van. Via zijn Pokernews websites zal hij dit product gaan uit gaan rollen over de hele pokerwereld. Van gok geile Chinezen tot crypto nerds allemaal in één gestopt in een pokerroom.

(Pokertip) In de vroege ochtend (onze tijd) spelen de minste mensen op Coinpoker en de toernooien blijven wel gewoon doorgaan met gratis toernooien van 1500 tot 3000 CHP. Vaak wordt de top 99 uitbetaald. Je vraagt je natuurlijk af, ja leuk allemaal maar wat is dadelijk zo'n Crypto CHP (CHiPs) nu waard. Hij is nu al te koop in de pre ICO voor een kleine 0.30$. Mijn persoonlijk verwachting is als de pokerroom opent en de CHP ook snel een notering krijgt (februari) dat hij 1 op 1 gaat naar de dollar. Daarna is het koffie dik kijken en met een beetje mazzel in de zomer >5$ per CHP. Uiteindelijk ga ik er ook gewoon mee pokeren, dat levert een dubbele winst op (FISH en koers winst/verlies)

Coin Poker Game Changer.png

Business plan Coinpoker.png

Link to comment
Share on other sites

Ze hebben de boel qua communicatie erg goed op orde. Zowel via hun sociale media platform, hun pokerroom en e-mail. Al een paar keer gemaild (8x) naar ze m.b.t. de ICO en binnen een uur altijd een reactie gehad. Gisteren avond de laatste batch van x ETH naar ze gestuurd m.b.t. de ICO en wilde even een bevestiging of ze het ontvangen hadden. Binnen 90 seconden een antwoord en dat is wel vrij bizar rap!

Momenteel zit ik lekker te pokeren bij Coinpoker (2 toernooitjes per uur) en schrap ik kleine hoeveelheden van de CHP binnen zonder risico. Ik ben alleen nog aan het falen bij de laatste 30 en kom er maar niet doorheen. Zit nu met een dikke stack bij de laatste 155 in een 2000 CHP Guaranteed 4-max NL Hold'em toernooi, waarvan de laatste 99 uitbetaald krijgen met een eerste plek van 420 CHP. Mocht dat wonder gebeuren dan ga ik de cash games spelen (die zijn er al) en toernooien waarbij je een CHP buy-in moet doen maar daar gooien we wel elke keer CHP extra bij (1500-3000 CHP). Tijdens het typen dubbel ik op en ben chipleader! Als je gaat rekenen en denken wat zo'n freeroll waard is met terug werkende kracht over 2 jaar wordt je niet goed en denk je waarom wist ik hier niks vanaf. Nou dat is Onetime nu, die deelt dit graag met jullie. Kost je alleen wat tijd!

Schermafbeelding 2018-01-15 om 15.22.24.png

Schermafbeelding 2018-01-15 om 15.36.31.png

Link to comment
Share on other sites

das wel een mooie winst @DeValsspeler. Ik heb juist 100 punten verloren in cashgame door set op de flop, die Allin werd gezet door flushdraw. Ook hier werd het duidelijk dat deze pokerroom net zo rigged is als Pokerstars ;), met een mooie flush river. Betrouwbaar zijn en de betrouwbaarheid gaan we lekker blijven testen. Niemand weet hier nog iets van, en er is ook een autoriteit die de Random Nummer Generator denk ik gecontroleerd heeft. Wat is het risico hier op een scam zonder controle?

Link to comment
Share on other sites

49 minuten geleden zei DeValsspeler:

Ik juist twee handjes als favourite er in en ook gewonnen. Dus dikke prima die RNG. :)

Gezien hoe basic de site is, denk ik dat ze deze pokerclient redelijk snel in elkaar geflanst hebben en dus ook nog geen tijd hebben gehad om de boel te riggen. Dat is namelijk een stuk lastiger te programmeren dan een normale RNG.

Ik kan niet wachten op het moment dat ik cash games mag spelen. Tot die tijd puntjes schrapen, of toch liever een grotere klapper! 

Link to comment
Share on other sites

53 minuten geleden zei DeValsspeler:

Ik juist twee handjes als favourite er in en ook gewonnen. Dus dikke prima die RNG. :)

Gezien hoe basic de site is, denk ik dat ze deze pokerclient redelijk snel in elkaar geflanst hebben en dus ook nog geen tijd hebben gehad om de boel te riggen. Dat is namelijk een stuk lastiger te programmeren dan een normale RNG.

Ik heb niet echt het idee dat deze pokerclient even in elkaar is geflanst. Ziet er eenvoudig uit, maar wel doordacht...

Link to comment
Share on other sites

1 uur geleden zei TheGreatOne:

Ze hebben de boel qua communicatie erg goed op orde. Zowel via hun sociale media platform, hun pokerroom en e-mail. Al een paar keer gemaild (8x) naar ze m.b.t. de ICO en binnen een uur altijd een reactie gehad. Gisteren avond de laatste batch van x ETH naar ze gestuurd m.b.t. de ICO en wilde even een bevestiging of ze het ontvangen hadden. Binnen 90 seconden een antwoord en dat is wel vrij bizar rap

Daar waar jij iets sneller bent geholpen, wacht ik al iets langer op antwoord op mijn e-mail. Is overigens pas een halve dag geleden ;)

Link to comment
Share on other sites

12 minuten geleden zei TheGallant:

Ik heb niet echt het idee dat deze pokerclient even in elkaar is geflanst. Ziet er eenvoudig uit, maar wel doordacht...

Ik bedoel meer dat het echt ontzettend basic is en zeer weinig opties nog heeft. Als ze tijd hadden gehad om de boel te riggen, hadden ze ook nog wel een beetje tijd gehad om wat opties toe te voegen. :)

Link to comment
Share on other sites

8 minuten geleden zei xxTheMikeyxx:

 


Misschien. Tot alle professionals dat ook doen en we weer terug zijn bij het probleem.. ;)

 

Dat zou kunnen, maar tot die tijd. En ik denk dat ze het probleem van de poker-software ook tackelen, aangezien het op een blockchain staat. En mocht er een flinke aanstroom aan Chinezen komen, dan is er voorlopig nog verse vis zat

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.