Jump to content

Omzet van de Staatsloterij daalt met 4,5%


TheGreatOne

Recommended Posts

Het zit de Staatsloterij niet mee na diverse negatieve publicaties vorige jaar over onder andere de beveiliging van de computer systemen (achteraf onterecht) is de omzet met zo'n €35 miljoen afgenomen in de 2de helft van 2014. Dat het wat beter gaat met de economie heeft de Staatsloterij niet van kunnen profiteren en misschien is dit nu precies waar het om draait. In slechte economische tijden gaan mensen juist meer loten kopen om zo te proberen uit hun eigen financiële situatie te ontsnappen. De Spaanse loterijen hebben het de afgelopen jaren nog nooit zo goed gedaan.

De staatsloterij heeft in 2014 een omzet gehaald van bijna €738 miljoen euro en €447 miljoen aan prijzen geld uitbetaald. Onze overheid (ministerie van Financiën) als enige aandeelhouder pakte toch nog zo'n €83 miljoen euro hiermee bijna het zelfde als het jaar 2013.

Gelukkig doen wij op OneTime hier niet mogelijk over en zullen we de Staatsloterij in 2015 lekker gaan spekken met onze OneTime groepspelen community. Voor 7,50€ doe je maandelijks al mee en is het samen huilen of lachen op het forum als er weer een trekking geweest is. De eerste trekking is alweer op 10 mei 2015. Wil je ook meedoen hiermee of je in lezen dan kan je het artikel van de staatsloterij hier vinden.

Wil je weten hoe de Staatsloterij werkt en wat het uitbetaling percentage is dan kan je dat in dit artikel over de Staatsloterij terug vinden.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.