Jump to content

Gaming in Holland Conferentie


Recommended Posts

  • 1 month later...

wow, ziet er inderdaad interessant uit. Tegen beter weten in nog even gekeken wat het kost om te registreren.. ietsje boven budget helaas :D

Wat zal de waarde en resultaat zijn van zo'n conferentie. Of is het vooral binnen de gaming elkaar op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden?

Ik zie dat er best een aantal ' concurrenten' daar spreken, dus kan me niet voorstellen dat het achterste van de tong daar wordt laten zien?

Link to comment
Share on other sites

ziet er boring uit

Is totaal niet boring @The_Special_One, is echt super! Misschien kan Onetime wat wel voor je regelen kan je eens kijken hoe het daar aan toe gaat, is echt interessant komt te zien en ze hebben vaak ook nog heel veel goodies die ze weggeven en andere leuke acties.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ik ben donderdag de hele dag op de beurs vloer. Het is interessant voor mensen uit de gaming industrie voorbeeld mensen met een gaming website (affiliatie), casino houders etc. Mocht je een baan ambiëren in deze industrie is het ook raadzaam om je neus te laten zien. Het is net zoals de auto RAI maar dan op het gebied van Gaming.

Link to comment
Share on other sites

Ik ben er ook donderdag vanaf een uur of 11-12. @Maris, zie bovenstaande bericht van @TheGreatOne, slaat de spijker op z'n kop. Ik weet ook niet of je zomaar binnen kunt komen, maar als je Onetime als website opgeeft zal dat vast wel kunnen. Als je de gamingwereld interessant vind en veel kennis wil opdoen over hoe alles werkt dan is het echt wel de moeite waard!

Laat even weten of je ook gaat, ik ga met de trein want Treinreiziger.nl heeft nu een actie dat je één hele dag voor 15 euro (als je 2 kaartjes koopt) kan reizen in de eerste klas. Dus als je ook gaat @Maris, let me know anders kost zo'n kaartje mij namelijk 19 euro (nog steeds goedkoop overigens).

Link to comment
Share on other sites

Nieuwtjes van Gaming In Holland zijn goed te vinden op twitter via #GIH15. Ook van Rolf Slotboom en De Valsspeler die op het diner aan het werk is. Ben er zelf ook maar aan het werk dus twitter niet.

Dennis van Breemen (ambtenaar bij ministerie van V&J) melde onder andere dat hij verwacht dat online kansspelen begin 2017 legaal zijn.

Vrijdag ook naar de Rai.

Link to comment
Share on other sites

Het is voor mij nog even afwachten of ik er überhaupt bij kan zijn. Sollicitatiegesprek is verplaatst naar morgen in Hoogeveen. Ik ben nu aan het mailen om te kijken of het naar de vroege ochtend toe kan, zodat ik daarna nog naar Amsterdam kan. @bon_sjans i.v.m. die treinkorting, wanneer moet je dat uiterlijk weten?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...