Jump to content

Krasloten vakantiekalender


Nomore

Recommended Posts

Ik zag gisteren de reclame van de Krasloterij op tv en werd meteen getriggered door dit nieuwe kraslot. Het is volgens mij vergelijkbaar met het kraslot dat er in december ( De december kalender) altijd is. Dit is dus de vakantiekalender 2015

Ik ga straks naar de winkel om er enkele te kopen. Kijken of het (kras)lot mij gunstig gezind is :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Leuk zeg. Wij kopen altijd 3 december krasloten en krassen dan met het gezin elke dag een vakje open, het hoort er echt bij en onze dochter blijft het geweldig vinden om dit te doen en ik stiekem ook. Deze gaan we dus ook zeker kopen en dan schiet de zomer weer snel voorbij (helaas). De vakantie kalender van de krasloterij is een hele slimme commerciële zet van ze.

Link to comment
Share on other sites

Haha @Bet1Drink2 ik heb precies hetzelfde, er zit gewoon iets in mij wat er voor zorgt dat ik al die vakjes ook MOET open krassen, heel slecht maar het is niet anders! :))

Wat is het uitbetalingspercentage van dit kraslot @JackPot? Ik zie dat je kans kan maken op €2.000 netto, de hoofdprijzen zijn dus een stuk kleiner dan bijvoorbeeld het Klavertje 4 kraslot. Dus ik neem aan dat je veel meer kans kunt maken op een prijs van €2.000 netto omdat er meer van dit soort kleinere prijzen zijn?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Het December kraslot is weer te koop, de herfst is net begonnen maar je kan dit mooie lot al kopen in de winkel. Ze zijn te verkrijgen in een 5€ of 10€ variant. De 5€ kraslot heeft 3 hoofdprijzen van 100.000€ netto (winkans 1 op 2) en de 10€ kraslot heeft 2 hoofdprijzen van 250.000€ en heeft een winkans van 1.95.

Ik koop hem pas eind november zodat die mooi in de schoen kan van mijn dochter en vrouw (zoals elk jaar).

 

Zie ook dat er nieuwe krasloten zijn van 1€ de zogenoemde winterpegels krasloten. Prijzenpost van ruim 1,25 miljoen met een winkans van 1 op 4,60.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

"By visiting the Onetime Forum, you agree to our Terms of Use,Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.